3 Egyszerű Lépést Épület Izom Tömeg

Ha az épület izomtömeg egy cél a tiéd, ez a szerencsés nap, mert azon vagyok, hogy a folyamat egyszerűsítése le, hogy 3 kövesse a lépéseket. A kihívás az épület izomtömeg ebben a korban van olyan sok hamis információ kering ott, hogy nehéz, hogy tudom, mi az tény, de mi fikció. Elkezd követni egy tanácsot, illetve ha ez nem működik, akkor lépni a következő, az ördögi kör kezdődik. Mint már korábban kifejtette, az épület izomtömeg is lehet bontani 3 egyszerű követni a lépéseket, akkor vigyük el őket.

1. Ajánlás Megfelelő Gondolkodásmódtraining

Az első lépés az épület izomtömeg, hogy elszántságot, a megfelelő gondolkodásmód. E nélkül kudarcra vagy ítélve. A biztos azt kérdezed magadtól, ez a kérdés most, hogy “Persze, hogy könnyebb mondani, mint megtenni”. Találd ki, mit, teljesen igazad van. Van azonban számos módon lehet segíteni magadnak a megfelelő gondolkodásmód, hogy sikerül a izomépítő törekvések.

Az első dolog, amit meg kell tennünk, célokat kitűzni magad, de hogy ezek a célok konkrét. Ne csak annyit írj, hogy “azt akarom, hogy izomtömeget,” de ehelyett írni, hogy “azt akarom, hogy építs 8 kiló izom tömeg 1 hónap.” Látod, hogy sokkal többet adott ez? Ön úgy fogja érezni, sokkal többet kénytelen dolgozni felé, hogy a konkrét cél, mint az általános. Miután megírtuk, hogy a célok, tegye őket egy olyan helyen, ahol látni fogja őket minden nap, kénytelen lesz elolvasni őket. Ez fog összpontosítani napi rendszerességgel.

A nap-mint-nap folyamat során az épület izomtömeg válhat hétköznapi, ezért fontos, hogy van egy stratégia, hogy emelje fel a intenzitás, mielőtt belép az edzőterembe. Vizualizáció egy nagyszerű eszköz, hogy emelje fel a fókusz az intenzitást. A nap folyamán, vagy mielőtt edzés, képzeld magad, hogy a siker az edzőteremben. Lehet, hogy látod magad végre, hogy 7 rep 235# a padon nyomja meg az utoljára beállított, vagy el nem érik egy új max a zömök. Amit elképzelni, nagyon egyedi. Az események minden részletét, hogy mi a helyzet. A részletesebb lehet, hogy a képi, a nagyobb siker lesz ez a technika. A profi sportolók minden sport használja ezt a technikát, hogy elérje a célját, így nincs ok arra, miért nem szabad használni.

Épület izomtömeg lehet elérni, míg a képzés egyedül, de sokkal könnyebb fenntartani a hangsúly, elhivatottságot, ha van egy edzőpartner, hogy arra számít, hogy minden edzés. A trükk az, hogy felvette egy jó partner, mert ha válasszon egy rossz ez lehet negatív hatással az izomépítő quest, valamint. A legfontosabb dolog, amit meg kell keresni egy partner, hogy ugyanaz az odaadás, a vágy felé épület izomtömeg, mint te.

Ezek a technikák segít fenntartani a motivációt felé épület izomtömeg. Most, hogy 1. lépés elsajátította, menjünk tovább lépés 2.

2. Megfelelő Súlyt Emelő Program

A második lépés az épület izomtömeg, hogy kövesse egy megfelelő súlyt emelő program. Ha egy kereső minden a népszerű internetes keresők, könnyen talál egy tucat vagy több súlyemelés programok, amelyek azt állítják, hogy a csomagolás kiló izom a keret. Néhány ilyen program működik, de sokan nem, mert elfelejtik, hogy összpontosítson egy egyszerű elv. Annak érdekében, hogy izomtömeget, meg kell építeni erejét. Gondolni; láttál már valaha 225# testépítő maximális dózisban kapja ki a padon 150 kiló? Én nem így gondolom. Mint az erő, javítja az izmok alkalmazkodni által egyre nagyobb.

dead lifting

A legjobb módja annak, hogy növelje az erő, ezért izomtömeget, hogy biztosítsa a lényege, hogy a súlyemelés program áll az összetett felvonók, mint például a fekvenyomás, guggolás, halott lift, chin-up, mártogatós, stb. Ezek a felvonók lehetővé teszi, hogy emelje fel a maximális súly, ami viszont toborozni a izomrostok ami nagyobb javulást erő, izom tömege.

Elérni a legnagyobb javulást az ereje, ezért az izomtömeg, meg kell tennie a felvonók 2-3 db 5-7 ismétlés. Ez a rep tartomány kimutatták, hogy maximalizálja az erő, izom tömeg nyereség. A fő izomcsoportok, mint a lábak, mellkas, meg vissza, meg kell tennie, 3-4 gyakorlatok összesen 6-8 meghatározza az egyes izomcsoportokat. A has, tricepsz, váll, bicepsz, meg kell tennie, további 2 gyakorlatok összesen 3-4 meghatározza az egyes izomcsoportokat. Az oka, hogy kevesebbet gyakorlatok az utóbbi, hogy ők már kaptak egy kis munka során az összetett mozgások tettünk. Egy jó edzés osztott lenne, hogy a vonat három nap egy héten, naponta 1-es Láb/Abs, 2. nap, hogy mellkas/váll/tricepsz, 3. nap, hogy vissza/bicepsz/alkar. Ez a képzés, hogy kell elérni a célt, az épület izomtömeg.

Most, hogy már tudod, hogyan lehet fejleszteni a megfelelő súlyt emelő program épület izom tömeg, itt az ideje, hogy továbblépj, hogy az utolsó lépés.

3. Megfelelő Izom Épület Táplálkozás

A harmadik, egyben utolsó lépés az épület izomtömeg biztosítva, hogy egyél helyesen, hogy maximalizálja a izomépítő lehetséges. Anélkül, hogy a megfelelő táplálkozás, soha nem éri el a teljes potenciálját. Meg kell etetni az izom elegendő tápanyagot nekik, hogy nő.

Annak érdekében, hogy izomtömeget, létre kellegy kalória többlet között 300-500 kalóriát felett a karbantartási szint. Ez egyszerűen azt jelenti, meg kell enni több kalóriát éget, mint te, szóval van elég energia maradt épület izom tömege. A legegyszerűbb módszer kiszámításához a kalória  consistencykövetelmények az alapvető szorzó. Ez a módszer, egyszerűen szorozza meg a testtömeg által 17-20 adni a mennyiségű kalóriát kell fogyasztani, hogy hozzon létre egy kalória többlet a testedben. Ez a munka meglehetősen jól az emberek többsége átlagos test típus. Vannak még más módszerek is, de túlmutat e cikk.

Az időzítés az étkezés is nagyon fontos, mert akkor lesz szüksége, hogy enni minden 2-3 órában a ébren összesen 5-7 étkezés naponta. Minden étkezés kell állnia, mintegy 40% – a sovány fehérje, 40% – os összetett szénhidrát, 20% – a kövér. Az izmok szükség fehérje növekszik, így az evés minden 2-3 órában biztosítja, hogy mindig van egy jó kínálat fehérje üzemanyagként az izom növekedés, de te az anabolikus (izomépítő) állapotban. Ha nem adja meg a szervezet a fehérje követelményeknek, elkezd széthullani az izomszövet, hogy ez a fehérje, ami pontosan az, amit nem akarsz, hogy megtörténjen.

Remélem látható, hogy a táplálkozás egy életbevágóan fontos eleme épület izomtömeg.

Hát, ez van. Ezeket a lépéseket 3 az ajánlás, megfelelő súlyemelés programot, majd a megfelelő izom épület táplálkozás minden, ami szükséges, hogy elkezdje az izomtömeget. Most csak annyit kell tennie, hogy az edzőterembe, majd tedd, amit megtanultam itt épület izomtömeg használni. Sok szerencsét!