Kapcsolat

Ha keres egy adott felülvizsgálat, vagy további információra van szüksége a termékekre, amelyek átnéztük, keresztül felveheti velünk a kapcsolatot formában. Amint megkapjuk a vizsgálat, küldünk minden információt gyűjtöttünk arról, hogy az adott termék. Ön is kap frissítéseket vagy módosításokat, ha szükségesnek tartja.Ha keres egy adott felülvizsgálat, vagy további információra van szüksége a termékekre, amelyek átnéztük, keresztül felveheti velünk a kapcsolatot formában. Amint megkapjuk a vizsgálat, küldünk minden információt gyűjtöttünk arról, hogy az adott termék. Ön is kap frissítéseket vagy módosításokat, ha szükségesnek tartja.

Megjegyzés

Íme néhány dolog, amit figyelembe kell venni, mielőtt kapcsolatba velünk:

Ha azt szeretné, hogy érdeklődjön a legutóbbi vásárlás, úgy törölték, vagy vissza, kérlek, tudom, hogy nem adjuk el, vagy a gyártás a felül termékek. Mi vagyunk ön számára a további információk a termék megvásárolni kívánt segíteni, hogy megalapozott döntést hozhassanak. Ezért kell, hogy lépjen kapcsolatba az eladóval a termék abban az esetben, ha bármilyen kérdése van a vásárlás.

Ha azt szeretné, hogy érdeklődjön valami az oldalunkon, akkor lépjen kapcsolatba velünk. Kérjük, ne feledje, hogy nem tudunk segíteni, ha bármilyen problémája van a rendeléssel.