A Legfontosabb Iránya a Tisztítókúra a Limonádé Diéta – A Sós Víz Öblítés

  Van három fázis, a diéta: Könnyű -, A Tisztítókúra, Könnyű -. A legtöbb egyéb cikkek kifejtették, A hozzávalókat, hogy a Lé a Tisztítókúra – a Limonádét juharszirup, cayenne bors. Ez a cikk elsősorban a Sós Vízzel Öblíteni, a folyamat létrehozása a székletürítés megszüntesse hulladék alatt a tisztítsd meg, amikor már nem fogyaszt minden élelmi rost, amely során a normál étrend kísérői a emésztés, mozgás, az élelmiszer-át a rendszer.

Flush a rendszer a Sós Vízzel Öblíteni (SWF)

A Sós Vízzel Öblítse nagyon fontos. Megint úgy döntök, hogy az SWF este. A folyamat egy vállalt kötelezettség rendezése önmagában. Miután a megoldás, hogy a gárda, a székletürítés lesz hamarosan jön. Nemsokára itt nem azt jelenti, 5 vagy akár 15 perc, de általában 30-60 percig, amíg az első tétel. Az utolsó mozgások kezdődik, hogy a szél le egy óra után kezdődik. Ez egy… szar folyamat, ezért nincs rá mód, hogy a panír. A következő néhány bekezdésben részletesen leírja, hogy mit várhat.

Hozzávalók hogy a Sós Vízzel Öblítés

1 liter/liter Chug-képes Üveg (nyitott szájú)
2 szint teáskanál finomított ásványi sót vagy bio tengeri só
Használatával egy 1 literes chug-ségre, 1 teáskanál intézkedés, keverjük össze egy megoldás a Tengeri Só, szoba-hőmérsékletű víz. MEGJEGYZÉS: már sok-sok kérdést arról, hogy ez a folyamat. Úgy tűnik, nem működik mindenki számára. A tény az, hogy működni fog, az feltétlenül mindenkinek. Lehet, hogy módosítani kell a só mennyisége, hogy megteremtse a megfelelő megoldás. Is, győződjön meg róla, hogy nem használt Jódozott asztali só. Bio tengeri só van szükség, vagy nem finomított ásványi só.

juice dietIrányban, hogy a Sós Vízzel Öblítés

Rázd meg jól, majd a mosogató. Én, mint a “font” talán azért, mert úgy teszek, mintha még mindig én vagyok a főiskolán, valamint a Tengeri Só valójában egy kézenállás. Én is beköltözik a fürdőszobába, a tükör előtt. Valahogy néztem magam is meg tudok inni az egész liter egy próbálkozás, pedig megállás nélkül nagyon kevés. Ez is egy kihívás önmagában, különösen, ha a gyomor már nagyon kis abban, hogy nem szilárd. Azt érzem, hogy teljes felénél, de én csak tovább. Megállás teszi, hogy megízleljem a sót, majd a poénokat követni.

Míg nem szükséges, hogy igya meg a megoldást, azt találjuk, hogy az íze olyan, hogy azt szeretné, hogy le gyorsan. Nem szörnyű, de nem igazán kellemes, ezért úgy dönt, hogy essünk túl rajta. Én is, mint a kis kihívás.

Miután fogyasztott a megoldás, akkor a jó estét, amíg hív a természet. Egyesek szerint feküdt a jobb oldali támogatás a megoldás az utazás a gyomor pálya, bár nem találni, ez különösen hasznos, hogy ne”t zavarja. Ha néhány óra után nincs eredmény, nem kell kétségbe esni, csak próbáld meg újra az esti vagy a reggeli után, de állítsa be a só szinten. Győződjön meg róla, hogy nem jódozott tengeri só.

Mire számíthat után a Sós Vízzel Öblítés

Amikor először érzi a dübörgés, a hasában, a belek, nem úgy elmegyek a mosdóba. Adj egy kis időt. Hagyjuk, hogy sört! Igen, ez furcsa belegondolni, de hagyni kell, hogy létrejöjjön. Megy, hogy 3-7 mozgások, vagy még több. Általánosságban elmondható, hogy a végén nyomja ki, hogy mit teszel. Az egész liter Tengeri Só víz lesz azonnal kizárták. Ez azért van, mert az a megoldás, emészthetetlen. Lehet, hogy hallottam, hogy ha átállási a tengeren, hogy lesz, dehidratált, iszik-e a víz, a tenger. Ez miért. Csak az jön ki, hogy azért, mert a keverék ugyanaz a gravitáció, mint a vér, nem szívódik fel.

Persze, együtt a tengeri sót, majd kiutasították hulladék. Az első 2 napban lesz elköltözik a maradék szilárd anyagot a gyomor-nyomon a nappal korábbi. Ha kezdte a diéta, azonnal lesz ez még inkább igaz, mint ha Enyhült, ezért csak a lé a rendszer. Ennek ellenére, minden nap lesz kiutasítja a szilárd anyagot. Bruttó hogy bizonyos, hanem képessé. Igazán megérteni, hogy ez a folyamat a fáradtságot, ha felismeri a hulladék eltávolítják tárolt a testét hónapokig, akár évtizedek óta.

lemonsHa úgy érzi, nem tudja tovább tartani, mennem a mosdóba. Egy figyelmeztetés, amíg várni erre a pillanatra. NEM FING! Bizonyára nem fogják át csak levegő – ha érted, mire gondolok. Ez is igaz az egész, a többi a nap. Ne tévesszen meg, vagy elmegy dolgozni, hogy változtassa meg a rövidnadrág. Az első tétel lesz elég nagy, elég erős. Lesz akar-hoz flush szinte azonnal. Ha mersz, nézd meg, hogy megértsük az egész mocskos részleteket.

Maradj közel a wc-n, majd tovább, amíg a frekvencia megkönnyíti. Egyszer mehetsz 15 perc anélkül, hogy komoly mozgalom, biztonságban vagy, hogy megy a nap. Ezért úgy dönt, hogy megy ez a folyamat az este, nincs hová menni, a többi a nap. (Azért is, mert szeretek zuhanyozni alábbi – az igazat megvallva, nem vagyok a korán kelők.)

A fejemben ez a legfontosabb része A Tisztítókúra, Limonádé Diéta. A feladat nagyon egyszerű, a folyamat egy kicsit durva, de az eredmények képessé. Mikor látja, hogy egyre tisztább, tisztább minden nap nagyon izgatott. Sok szerencsét mindenkinek, aki megpróbálja ezt az életet megváltoztató élmény.