A Megértés Horkolás, Valamint A Megoldások

snore Lzegalább 30% – a, a felnőttek már találkozott a horkolás. Ez a statisztika azt jelenti, hogy ha tudod, a két barát, akik nem horkolsz, valószínűleg te vagy az egyetlen, aki ezt csinálja. Tudom, hogy ez a szám úgy tűnik, egy kicsit ijesztő, de ne ess pánikba. Valószínűleg már tudja, hogy horkol, vagy talán más jelentős, különben nem lennél itt, hogy kezdődik! Mielőtt a tenger, tengeri herkentyűket, hogyan kell gyógyítani, értsük meg, mit horkolás tényleg.

A horkolás okai

A fő ok, hogy az emberek miért horkolsz, mert az emberek túl sok orr szövet, ami nagyon hajlamos arra, hogy rezeg, mi okozza a zajt. A nyelv helyzetben is megakadályozzák a sima légzés alvás közben. Elég egyszerű, nem? Szerencsére a horkolás miatt, bármilyen okból lesz a megoldás, hogy jobb legyen. Itt egy jó tipp: ügyeljen arra, hogy értékelje, hogyan horkol, így ön határozhatja meg, hogy a horkolás belül meg span of control.

Ezek a leggyakoribb oka, hogy az emberek miért horkolsz:

 • Életkor
 • Hogy egy szűk torkom/levegő útját,
 • Arcüreg problémák
 • Túlsúlyos
 • A dohányzás, alkohol fogyasztás
 • Aludni testtartás

A horkolás önmagában nem súlyos, de ez lehet egy jelzés, az alvási apnoe, egy súlyos állapot, hogy kell orvosilag kezelt, amint lehetséges. Alvási apnoe a légzés akadályozása, illetve befolyásolja a minőségi alvás sokkal több, mint csak a rendszeres horkolás. Ha találkozik intenzív fáradtság rendszeresen, lehet, hogy a kockázata annak, hogy az alvási apnoe.

snoring1

Hatások a horkolás

A fickó, aki szenved a legtöbbet a horkolás az a személy, aki alszik melletted, különösen, ha ez hasonlít a hang egy kocsi dudál néhány másodpercenként. Horkolás potenciálisan kárt egy kapcsolat, ez okból, különösen, ha a végén a kanapén alszik. Külön szobában tűnhet, hogy a legegyszerűbb megoldás, hogy a horkolás, de lehet, hogy sokkal több káros a kapcsolat, mint amilyennek tűnik.

Ha van horkoló partnere, itt van néhány tipp, hogy tartsa szem előtt, hogy valóban megoldja a kérdést anélkül, hogy károsítaná a kapcsolatot:

 • Nem lash, hogy egy fizikai tulajdonság, olyan megértő, mint akkor, hogy -nem ő dönt.
 • Nem lehet insultingSnoring van valami, hogy az emberek hajlamosak találni kínos, így a megközelítés a téma, tapintatosan, talán bele egy kis humort, incselkedés, hogy hozza fel.\
 • Működik együtt, Hogy ez egy kiemelt megtalálni a horkolás gyógymód, így mindketten mélyen aludni fenntartani a közelség a kapcsolatot.

Ha te vagy a társ, aki horkol, kövesse ezeket az irányelveket a panaszok kezelése a horkolás:

 • Ne légy zavarban, Mint korábban említettem, a horkolás egy fizikai probléma, ez olyan gyakori, mint a nátha
 • Ne vegye a szívére, hogy senki Nem akar támadni, hogy valamit, ami nem a te hibád, a megértés, a partnered, hogy megtalálja a megfelelő gyógymód
 • nzetlenek lenni Hagyja, hogy a partnere tudom, hogy érték a kapcsolat, hogy azt szeretné, hogy a probléma megoldása, együtt dolgoznak, hogy találjanak megoldást. Előfordulhat, hogy a partner az, aki szenved a feltétel

Horkolás jogorvoslati kezelés

Rengeteg megkérdőjelezhető termék a piacon, amely azt állítja, hogy gyógyítja a horkolás, de nagy többségük nem bizonyított, vagy hatástalan. Gyógyító horkolás lesz egy ijesztő feladat, mert jogorvoslati lehetőségek eltérőek lehetnek. A jogorvoslat működik néhány, de lehet, hogy nem feltétlenül fog működni az ön számára. A legfontosabb az, hogy csak próbálkozz, ne add fel, mert rengeteg jogorvoslati ki van kötve, hogy megtalálja az igazit. Emlékszel, hogy azt mondtam, hogy értékelje az alvási szokások? Kitalálni, hogyan horkol a csatornákat a megfelelő jogorvoslati hogy megtalálják a gyógymódot, gyorsan, hatékonyabban.

Zárt szájjal horkol, azt Jelzi, hogy egy nyelv elhelyezése kérdés
Nyitott szájjal horkol, azt Jelzi, hogy túl sok orr-szövet a torkodon
Horkolás, alvás közben, a hátán Egy enyhe probléma, hogy lehet egyszerűen rögzíteni megváltoztatásával a testhelyzet

Itt van néhány egyszerű trükkök, lehet, hogy az az életmód, csökkentésére vagy még hagyja abba a horkolást, valamint más típusú alvászavarok:

Gyakorlat Hangok az izmok a torkát, ami csökkenti a horkolást
Leszokni a dohányzásról Ez csökkenti a légúti elzáródás, valamint segít rendesen lélegezni, amikor alszol

Rendszeres alvás menetrend Egyre jobban aludni segít minimalizálni a horkolás

Elfogadjuk ezeket a gyakorlatokat is segít gyógyítani a horkolás:
Tartsa a orrjáratok egyértelmű Elszámolási egy orrdugulás csökkenti elzáródás jelentősen csökkenti a kellemetlen zaj. Orr nyálkahártya-duzzanatot csökkentő hatékony megoldás, hogy könnyű légzés, alvás közben

Használjunk párásító Száraz levegő ismert, hogy irritálja az orr területén, valamint a torkában, amely arra ösztönzi, horkolás.
Kellék a fejét Felemelni a fejét, 4-6 cm váltani a nyelv előre, így könnyebb a légzés

A horkolás lehet olyan egyszerű, mint csak az, hogy nagyon egyszerű trükkök, hogy az életmód megváltoztatása vagy egy pár az alvási szokások. Azonban, ha a horkolás súlyosabb, érdemes orvos megkérdezése. 

Orvosi kezelés a horkolás

Ha biztos benne, hogy mindent tudsz belül a birodalom, a lehetőségeket pedig nem marad más lehetőség, mindig forduljon a megfelelő orvosi kezelés.

Fogászati készülékek, Ezek a berendezések, eszközök néz ki, mint egy fogvédő, hogy segít a nyelv előre.

apnesA műtét Műtéti eljárások is el lehet végezni, hogy távolítsa el a felesleges orr szövetek. Termikus Abláció Palatoplasty (TAP) az egyik az eljárások, hogy fontolja meg.

A horkolás ilyen gyakori probléma, hogy keres orvosi segítséget, gyakran felesleges. Még gyakoribb, mint nem, horkolás lehet csökkenteni, vagy akár érvényteleníti egyszerűen csak megváltoztatja az alvási szokások, csípés az életmód. Ha tényleg az okozza, hogy extrém fáradtság, szorongás, nagy a lehetősége, hogy az állapota lehet alvási apnoe.