A Shakes a Leggyorsabb Módja annak, hogy lefogy a Medifast? Chocolate Slim Elmondom

slimmer you in choco slimHajlamos vagyok azt gondolni, hogy, ha nem tíz embert az utcán, s kérte őket, hogy mi lenne az első dolog, ami beugrott a fejét, amikor azt mondtam, hogy “Medifast diéta,” legtöbbjük azt válaszolni egy hivatkozás, hogy a remegés. Tetszik vagy sem, a remegés, mi ez a diéta ismert. Így nem meglepő, hogy sok e-mailt kapok kérdezni ezekre. A minap valaki megkérdezte, hogy korlátozza magát, hogy csak a remegés volt a leggyorsabb módja annak, hogy elveszíti a súlyát a Medifast. Én megyek, hogy válaszoljon erre a kérdésre a következő cikk azáltal, Chocolate Slim hogy egy pillantást több különböző élelmiszer beállítások mellett a jellemzők. Több infó itt

Miért Medifast Működik:

Mielőtt nézze meg az élelmiszerek, azt akarom, hogy megértsd, hogy az alacsony kalória párosítva kényelem nem az egyetlen dolog, hogy ez a terv. Persze fogsz fogyni, ha fogyasztanak, kevesebb kalóriát éget, mint te. De ezt a diétát tart egy bólintás alacsony szénhidráttartalmú diéták, hogy kihasználják a ketózis. Néhány ember a fajta szervilizmus, ha meghallják, mondatok, mint a “low carb” , “ketózis,” de mit jelent ez a szempontból, hogy a fogyás az, hogy a szervezet nem képes megcsinálni, amit mindig is tenni – elégetni a Chocolate Slim kalóriákat, így kell majd rendezni, amit már sok – amely a zsír.

DRINKING CHoco slim

Azonban, ahogy azt gyanítja, eszik, anélkül, hogy igazán odafigyelni, hogy a jellemzők az ételek nem elég szempontjából ketózis. Tagadhatatlan az a tény, Chocolate Slim hogy meg kell enni élelmiszerek, amelyek a jellemzőkkel, amelyek szükségesek. Ez azt jelenti, hogy mit eszik kell az alacsony kalória, hanem alacsony szénhidrát-magas fehérje, rost. Van egy egyszerű igazságot élet minden diéta úgy tűnik, hogy figyelmen kívül hagyja. Az életet élni kell – nem aggódsz, hogy mit eszünk. Képzeld el, ősi emberek, akik boldogok voltak, hogy talál valamit enni – nem neurotikus eszik elég adag. Vagyunk ugyanazok az alapvető elemeit, a legtöbb minden, ami él; de más formában.

Összehasonlítva A Shakes Más Medifast Élelmiszerek Szempontjából Gyors fogyás:

mondanom sem kell, hogy a cég elég okos ahhoz, hogy győződjön meg arról, hogy a legnépszerűbb elem lesz, hogy a ketózis. Egy pillantást, egy tipikus 55 holland csokis shake-et, Chocolate Slim ezt a tételt tartalmaz egy tiszteletre méltó, 11 g fehérje, 13 g szénhidrát, 110 kalória.

Most nézzük, ha valami egyéb élelmiszerek a medifast menü éri el ezt a küszöböt. Vessünk egy pillantást valami komolyabb, mint a chili. Várható vagy feltételezhető, hogy ez a tétel állna, hogy több kalóriát tekintve. De ez a feltételezés általában rossz. A chili csak 110 kalória, amely pontosan ugyanazt az összeget, mint a remegés. Pedig, több fehérje, 14 g. Van 15 gramm szénhidrát, de az arány még mindig elég jó, mivel a fehérje magasabb is.

Nézzünk meg egy másik étel. Ezúttal nézzük meg a tojást. Ezúttal nézel csak 100 kalóriát. Te is nézi csak 10 gramm szénhidrát, 12 fehérjék. Itt van egy másik. Nézzük meg a pudingot. Mivel ez még egy desszert étel, várható, hogy van egy probléma a szénhidrát. De valójában nem. 15 gramm szénhidrát, 12 fehérje, megint csak nézett 110 kalória.

Adok példákat az egyes élelmiszerek, de az információ nem lenne minden, ami más, mert minden egyes élelmiszerek (kivéve a dekadens bar) alatt 110 kalória, 15 g fehérje, 15 g szénhidrát. A lényeg az, hogy nem számít, melyik élelmiszer választotta, lesz fogyaszt valamit, hogy hozza meg a ketózis, segít a fogyásban.

A Lendület Sorba n Rázza:

slim for choco slim

van egy sor shakes belül ez a diéta, hogy Chocolate Slim némi anyagcsere fokozó összetevő. Szóval gyanítom, hogy ez talán azt, amit az író beszélt, amikor feltette ezt a kérdést. Azonban ez a sor tartalmazza nagyjából azonos mennyiségű kalória, fehérje, szénhidrát. Az egyetlen különbség az, hogy ezt a vonalat tartalmaz koffeint, EGCG-t (egyik aktív összetevők zöld tea) annak érdekében, hogy csökkentse az étvágyat, növeli az anyagcserét. Így, lehet, hogy egy kis idő előny ezek a rezgések, de még mindig könnyen kap a ketózis (elég gyorsan túl) a medifast élelmiszerek.