A Szív – Ez Nem Csak Egy Szivattyú!

not just pump A szív, szivattyú, egy izom, de ez sokkal több annál. A szimbóluma a szív használják, hogy képviselje a szerelem, a romantika. Van elég kutatások azt mutatják, hogy van egy határozott oka. Az ünneplés Amerikai Szív Hónap vessünk egy mélyebb pillantást, hogy mi a szerepe a szív játszik a szervezetben, az egészségének, túl a koleszterin, valamint a pulzusszám.

A szívét is meghódította érdeklődését a történelem. Arisztotelész azonosított a szív, mint a legfontosabb szerv, a test, az első, hogy forma szerint a megfigyelések. Odáig ment, hogy írják le, mint a középső, a vitalitás a szervezetben.

Vissza a második század A. D. Galen írta közös ötletek a szíve, hogy a forrás, a test belső hőjét, mint a szerv a legtöbb szorosan kapcsolódik a lélek. Azt is megfigyelte, óvatosan, sok a szokatlan fizikai tulajdonságai. “A szív egy kemény húsú, nem könnyen sérült. A keménység, a feszültség, általános erejét, ellenálló képességét, hogy sérülés, a szálak a szív, messze felülmúlja az összes többi, semmilyen más eszköz nem végez ilyen folyamatos, kemény munka, mint a szív.”

Leonardo, a hihetetlen képes felhívni, megfigyelhető, hogy a szív egy nagy pontosság. Kijelentette, hogy “A szív az ilyen sűrűség, hogy a tűz alig kárt.” A szív, mint a Mester Nicolaus megfigyelhető a késő tizenkettedik században, volt az elsődleges “lelki tag”, a test, hogy ez volt a székhelye minden érzelmekkel.

Volt egyszer azt hittem, hogy az érzelmek pusztán mentális kifejezések által küldött az agy. Az érzelmek tényleg a belső irányító rendszer kifejezett keresztül a fizikai test. Érzelmek, mint sok köze van a szív, test, mint az agy. Lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje, illetve azonosítani, mit gondolsz, amit érzel. A szív fontos szerepet játszik ez az érzelmi élmény, végső soron pedig az egészség, hosszú élet.

Szerint Dr. Rollin McCraty a HeartMath Intézet a szívedet, üzenetet küld az agyba. Ez azt jelenti, hogy a szíved megérzi az érzelmi állapot? A szív egy állandó, kétirányú párbeszédet az agy, az érzelmek változnak a jelek az agyba küldi a szívét, a szíve reagál komplex módon. Érzelmek hozzon létre egy láncreakciót indít be a szervezetben, hogy csatlakoztassa a gondolkodás, az érzés, aztán kifejezve a fizikai test.

A negatív oldalon, mint mi a tapasztalat érzelmek, mint a harag,

heartfrusztráció, szorongás, magány, ez okozza a szívritmuszavar minták egyre inkább kiszámíthatatlan. Ezek a szabálytalan mintákat küldött, hogy az érzelmi központ az agyban, amely az agy felismeri mint negatív, stresszes érzéseit. Ezeket a jeleket hozzon létre valódi érzéseit, mi a tapasztalat, a szívem környékén, illetve a test. A szabálytalan szívritmust is blokkolni képesek világosan gondolkodni. A stressz hormon szintjét növeli, erek összehúzódnak, a vérnyomás emelkedése, valamint az immunrendszer legyengült. Ha következetesen tapasztalat, hogy ezek az érzelmek, ez megterheli a szívet, illetve egyéb szerveket, s végül, hogy komoly egészségügyi problémák.

A jelentések azt mutatják, hogy él egy pro-vágyott állami stresszes érzéseit, a magány növeli a kialakulásának kockázata a szív-érrendszeri betegség. Sőt, az emberek, akik úgy érzik, magányos sok-szor nagyobb valószínűséggel alakul ki a szív-érrendszeri betegségek, mint azok, akik erős érzelmi kapcsolatokat másokkal. Körülbelül 20% – a a betegek, hogy szívrohamot is szenved, lehangoló, negatív gondolatokat. Aki szenved magány, hogy ezen a napon lesz fontosabb, mint az élet egy hosszú életben, mikor úgy érzed, mást nem él, vagy megoszthatja életét.

Halál kockázata követő hat hónapon belül szívrohama lehet, hogy négyszer nagyobb, ha valaki továbbra is depressziós, magányos. Szívrohamot túlélők felfedezni van még szükségük van a behajtási túl egészséges változások a diéta, testmozgás. Nyilvánvaló, hogy a társaságot létfontosságú szerepet játszik az egészség, a jólét, a hosszú élettartam.

Hirtelen mély érzések, a kétségbeesés is okozott néhány ember, hogy a tapasztalat “A Megtört Szív Szindróma”.

Egy személy kap szó, hogy egy szeretett személy halála, válnak, azonnal megzavarodott. A személy úgy érzi, mintha ők szenvednek a szívroham, amikor valójában a hirtelen érzelmi stresszt kiváltó súlyos, de reverzibilis szívizom gyengeségét, hogy csak utánozza a szívroham. Ez a betegség “a Stressz Cardiomyopathia”: “A Megtört Szív Szindróma”, vagy a “Szeretet Trauma-Szindróma”. Az első leírt Japánban 15 évvel ezelőtt, Megtört Szív Szindróma azért fordul elő, mert reaktív trauma árvizek a szervezet adrenalin, meg hasonló stressz hormonok, amelyek át-serkenti az idegrendszert bénító a szívizom.

A jó oldalát, amikor megtapasztaljuk az érzelmek, mint a szerelem, hála, megbecsülés, együttérzés, a szív termel egy nagyon különböző ritmust. Ez egy sima, hullámos minta, amely úgy néz ki, mint a lágyan hullámzó dombok. Harmonikus szívritmust, amelyek tükrözik a pozitív érzelmek számítanak mutatók a kardiovaszkuláris hatékonyság erőd, valamint a segítő idegrendszer egyensúlyát. Amikor az agy tudja, hogy a szív jó érzés gyakran létrehoz egy gyengéd, meleg érzés a területen, a szív. Változó a stresszes, félelem-alapú érzelmi reakciók, hogy a szeretet alapú érzelmek alapvetően pozitív hatással van a keringési rendszerre, valamint az általános egészség. Szóval igen, úgy tűnik, van egy link között, a szív, az egészségügyi, valamint az érzelmek.

A szerelem pozitív nagyfrekvenciás érzelem, amely meg tud gyógyítani, hogy segítsen leküzdeni az akadályokat.

Tanulmányok a szdefining-heartv ritmus felfedezték, hogy amikor úgy érezzük, hogy a szerelem, vagy bármilyen pozitív érzelmek, mint az együttérzés, a gondoskodás, vagy a hála, a szív, üzenetet küld az agyba, hormonokat választ ki, hogy pozitív hatással vannak az egészségünkre.

Számos tanulmány nyújtott betekintést megértése, hogy a tevékenység, a szív valóban kapcsolódik az érzelmek, az egészség, a vitalitás, hogy jól van. Az egyik vizsgálatban a Yale-en, a férfiak, mind a nők, akik érezték a leginkább szeretett támogatott volt, lényegesen kevesebb elzáródás a koszorúerek. Egy másik tanulmány a Case Western Reserve Egyetemen tanult közel 10 000 házas férfiak találták, hogy azok, akik igennel felelt a kérdésre, hogy “tudja a felesége, mutassa meg neki a szerelem?” szignifikánsan kevesebb, mellkasi fájdalom. A kutatók a Duke megkérdezett férfiak, mind a nők a szívbetegségek, azok, akik egy -, illetve hiányzott a bizalmasa volt, háromszor akkora valószínűséggel haltak meg öt év után.

Kapcsolatok bármilyen, érzed magadban, hogy mások is nagy befolyással bír a jólét.

Pozitív érzelmi kapcsolatok más emberekkel fokozza, hogy nem csak a minőség, az életünk, hanem erősíti az alapvető túlélési. Az érzések, a szeretet, a meghittség gyökere a mi tesz minket akkor, amikor a hiányát, mi tesz minket beteg.

A nevetés egy másik barátom, a szív. Tényleg csökkenti a kockázatát, tapasztal egy szívrohamot, ha tartalmazzák a humor a mindennapi életben. A nevetés Endorfint termel, “természetes endogén morfin-szerű anyagok, vagy egyszerűen fogalmazva, a szervezet természetes fájdalomcsillapító. Endorfin társul az érzés, a boldogság segíteni “bond” – val más emberek. A nevetés a legjobb orvosság. Ez megmagyarázná, hogy miért boldog emberek, jellemzően a legegészségesebb, majd ellenállni a betegség, hogy mások úgy tűnik, hogy “mindig”. Van valami pozitív gondolkodás.

Ha az érzelmi szív boldog, magas pozitív frekvencia, a fizikai szív általában egészséges is. Szívbetegség ered, érzelmi problémák nyilvánvaló, hogy a fizikai test. Minden betegség kezdete a lélek szintjén mozog, hogy az érzelmi, akkor nyilvánul meg, a fizikai.

Semmi sem gyógyul jobban – érzelmileg – biokémiailag – fizikailag, mind mentálisan, mint a szerelem. A legjobb szerelem gyógyító – kiegyensúlyozott szeretet, együttérzés, elfogadás, megértés. Ez egy lelki, érzelmi magas, erősebb, mint nő. Igen, a Szerelem valójában igazi “gyógyszer”.