Az Előnyök, a Testmozgás, a Hormonális Egészségügyi, Immunrendszer, illetve a Közös Kapcsolatos Kérdések

Mindannyian tudjuk, hogy a testmozgás fontos; sok előnye gyakorlat, mint a kardiovaszkuláris egészség összességében a stressz kezelése. De a gyakorlat több, mint fenntartása kardiovaszkuláris egészség. Tanulmányok gyakorlat jelezték, hogy folytató mérsékelt testmozgás, ami azt jelenti, egy kis séta, 3x egy héten 20 perces időközönként, jótékony hatással van az igazoló hormonális egyensúly, immunrendszer, a kognitív képesség, légzési zavarok, amellett, hogy a sok haszna láttam a kardiovaszkuláris egészséget. sőt, ha egy néztem a tanulmányok környező gyakorlat, nyilvánvalóvá válik, hogy edzés lehet a legjobb megelőzési stratégia az élet egy hosszú, egészséges életet. Vessünk egy pillantást, mi az a mérsékelt testmozgás program képes az emberi szervezet számára.

Hormonális Egészségügyi

Mérsékelt 30 perces edzésprogram kimutatták, hogy javítja a hőhullámok, éjszakai izzadás, valamint emeli a hangulat, ingerlékenység csökkenése, csökkenti a fejfájást, valamint javítja alvási szokásairól, a klimaxos nők esetében egy 24 órás időszakban a következő gyakorlat lenne. Edzésprogram is kimutatták, hogy javítja a stressz-szintjét, növelheti

relaxation

megküzdési képesség, hogy ezek az előnyök úgy tűnik, hogy terjed ki a tai chi, jóga alapú edzés programok nem csak a szív-érrendszeri, vagy az erő alapú programok. Gyakorlat is azt mutatja, előny fenntartása csont sűrűsége, valamint csökkenti a törés aránya ebben a csoportban a nők, valamint elősegíti az egészséges koleszterinszint profilok, testösszetétel, vérnyomás kezelése azoknak megy keresztül a menopauza folyamat.

Immunrendszer

A gyakorlat nagyon hasznos az immunrendszer egészségének, valamint a mérsékelt testmozgás kimutatták, hogy serkenti az immunrendszer termelődését, emeli a hőmérsékletet, hogy segítse a kitoloncolási a bakteriális ágensek, növeli a kiválasztás rákkeltő, valamint ösztönözze a korai felismerés, a vírusos fertőzések. A testmozgás is modulálja a stressz, valamint az ellenőrzések a gyulladás az immunrendszer alapján részt, de úgy tűnik, hogy csökken mind az időtartam, valamint a súlyos influenza (Influenza) fertőzések. A testmozgás is úgy tűnik, hogy csökken a prevalencia a fertőzések azok számára, részt vesz a mérsékelt testmozgás, valamint növeli antitest válasz erre válaszul az oltásokkal.

Memória, valamint a Kognitív funkciók

Amíg nincs meg a kutatás ezen a területen végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy a mérsékelt testmozgás program csökkenti a demencia az egyes egyének, illetve, hogy az egyének, a legalacsonyabb szintű gyakorlására való részvétel lehet kétszer olyan valószínűséggel alakul ki demencia feltételek, mint azok, akiknek magasabb szintű gyakorlásához való részvétel. A kutatások azt is jelzi, hogy a gyakorlat, összefüggésben az egészséges táplálkozás, a mérsékelt alkoholfogyasztás, a dohányzás abbahagyását, lehet, hogy biztosítja a legnagyobb védelmet a fejlesztés a demencia.

making your heart healthy

COPD, Légzési Zavarok

Kutatások azt mutatják, hogy az egyének asztma gyakorolhatja biztonságosan, feltéve, hogy megfelelő gyógyszeres, kerülje a kiváltó allergiás rohamok, majd kövesse a megfelelő gyakorlat előírásait. Az egyének, a testmozgás okozta asztma, feltéve, hogy megfelelő profilaktikus kezelés protokoll (ie. megelőző asztma gyógyszerek) követte, ezek az emberek képesnek kell lennie arra, hogy vegyenek részt a edzésprogram biztonságosan. Az előnyök gyakorlására a COPD-ben szenvedő betegek közé fokozott wholenessfizikai kapacitás, csökkent a szorongás, nagyobb függetlenség a napi tevékenységek, csökken a fáradtság. Tanulmányok a COPD-s gyakorlat megállapították, hogy a testmozgás fontos eleme a pulmonális rehabilitáció, az a fény, hogy a mérsékelt fizikai aktivitás jótékony hatással van az életminőség javítása. A kutatás azt is kimutatta, hogy a COPD-ben szenvedő betegek, akik részt haladó edzésprogram fokozott funkcionális kapacitás a 0-80% után csak 6 hetes képzés is.

persze, a juttatások, a testmozgás, a szív-Érrendszeri betegségek

Szívkoszorúér-betegség a vezető halálok a nők, annak ellenére, hogy a hangsúlyt fektetni a megelőzésre, a csontritkulás, a mellrák. Szív-érrendszeri betegség a széles adott név betegségek, amelyek befolyásolják a szívet, a keringési rendszer egésze, mind pedig magában foglalja a angina, szívinfarktus, magas vérnyomás, artériás elzáródás, pangásos szívelégtelenség, a stroke, perifériás érbetegség. Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők kétszer olyan valószínű, hogy meghal, egy éven belül egy szívroham, kétszer olyan valószínűséggel halnak meg koronária intervenció módszerek, mint a graftok, angioplasztika. A kutatás azt jelzi, hogy az edzésprogram biztonságos, hatékony növelése erőhöz, az egyének kardiovaszkuláris betegség, míg a szív-érrendszeri betegségek még mindig azt hittem, hogy az állapota leginkább a férfiakat érinti, több nő hal meg évente a szívkoszorúér-betegség, mint a többi feltételt. Azok számára, szív-érrendszeri betegségek, edzésprogram ösztönözze a szív izomzat, valamint növeli a szív képes felhasználni az oxigént, ami csökkenti a fáradtság, amikor normális tevékenység. Egyéb juttatások a gyakorlat ebben a csoportban az egyének között a következők:

  • csökken a testsúly, testzsír százalék
  • csökkenti a vér lipid szintek, mint a triglicerid, LDL koleszterin szintjét, miközben növeli a HDL-koleszterin szintjét
  • Javítja az inzulin rezisztencia
  • Javítja a vér alvadási képessége
  • Javítja a vérnyomás ellenőrzés

Az Integratív Egészségügyi Központ szakmai természetgyógyászati rendelő Calgary elkötelezett amellett, hogy átfogó egészségügyi ellátás. Ez biztosítja a testedző programok, amelyek támogatják a hormonális egyensúlyt, immunrendszer, a kognitív képesség, légzési zavarok, stb.