Bluronica – észrevételek – anti-aging szérum művek – ár

Bluronica-árA hialuronsav (HA) egy természetben előforduló biopolimer, amely fontos biológiai funkciókat biztosít baktériumokban és magasabb állatokban, Bluronica beleértve az embereket is. Természetesen előforduló, hialuronsav megtalálható a szövetben a magasabb állatok, különösen a intercelluláris tér töltőanyag. A HA a legnagyobb koncentrációban található a szem csarnokvízében és az ízületi folyadékban, de megtalálható a bőrben, a kötőszövetben és a test más részein is.

A Hyaluronic acid-t híressé tette egy ABC Hírjelentés, amelyben Connie Chung egy Yuzurihara nevű japán faluba látogatott. Úgy találta, hogy az ottani emberek tovább élnek, fiatalabbnak tűnnek, és rugalmasabbak és aktívabbak, mint a nyugati társaik. Ezeknek a japán falusiaknak, a 80-as és 90-es éveikben, sima ránctalan a bőrük, teljes a hajuk, és úgy tűnik, nincs szükségük szemüvegre.

Bluronica hogyan kell használni, ellenjavallatok

Szóval, mi az, ami lehetővé teszi, hogy ezek a Japánok Bluronica hogyan kell használni sokkal többet fiatalos, érdeklődő, aktív, produktív élet a fejlett korban, ahol, mint a Bluronica ellenjavallatok nyugati országokban a legtöbb ember a 80-as, túl vannak az öregek otthonába?

Az ABC-jelentésben levont következtetés ellenjavallatok Bluronica az volt, hogy ezek az emberek ragadós zöldségeket ettek, és hogy ez a tényező volt látható fiatalságuk titka. Emellett az ösztrogén-szerű molekulák étrendjükben, a miso paszta és tofu erjesztett szója formái fontos hogyan kell használni Bluronica szerepet játszanak. Ezek a molekulák, valamint a természetes ösztrogén, jelet küldenek a fibroblast sejtek, hogy több hialuronsav. De ez a teljes válasz? – Nem hiszem, de majd később rátérek.

Nézzük, mit csinál a hialuronsav.

A tudományos kutatás különböző Egyetemek, kutatók, hialuronsav használják az emberi test, hogy párnát, majd kenje be ízületek, a szem, a bőr, a szívbillentyűket (lásd egy alapos pillantást a különböző betegségek, tünetek, feltételek). Egyes kezelések, amelyek magukban foglalják a hialuronsav használatát: osteoarthritis és egyéb ízületi problémák kezelése, valamint számos szemrendellenesség, retina leválás és néhány kardiovaszkuláris rendellenesség.

Bluronica értékelések, mellékhatások

Azonban a bőr öregedésgátló hatására Bluronica értékelések koncentrálunk ebben a cikkben, és úgy tűnik, hogy a hialuronsav hatása a bőrre a kollagén képződésének elősegítésében rejlik. Ezek azok a szálak, amik a bőrt feszítik. A hialuronidázt, egy enzimet, Bluronica mellékhatások ami lebontja a kollagén szálakat, szabad gyökök és UV sugárzás termelik.

 Ezek a tényezők lebontják a kollagén szálait okozhat korai ráncok, megereszkedett a bőr. A hialuronsavra való összpontosítás ezért ésszerűnek tűnik, hogy a értékelések Bluronica szabad gyökök csökkentése a legfontosabb kulcs mellékhatások Bluronica a hialuronidáz enzim csökkentéséhez, másodszor pedig a bőrben található hialuronsav normál szintjének elősegítéséhez.  

Bioflavonoidként ismert növényi anyagok, amelyek olyan élelmiszerekben találhatók, mint a szőlőmag-kivonat, az áfonya, az áfonya, a citrus bioflavonoidok és a tej bogáncs stb., gátolja a termelést a hialuronidáz, amely segít elérni az első cél a szabad gyökök csökkentése. Emellett a feldolgozott élelmiszerek étrendünkből való csökkentése, a testmozgás szintjének növelése, valamint a kiegyensúlyozottabb életstílus előmozdítása elősegíti a természetes hialuronsavszinteket a rendszerünkben, nem csak a bőrben.

Vélemények, összetétel Bluronica

Ha figyelembe vesszük az injekciós hyaluronsav a Bluronica összetétel bőr kezelésére finom vonalakat, ráncokat, most újból szabad szem elől téveszteni a holisztikus megközelítés, hogy bánik a testünket, így fut egy komoly kockázat bevezetésének tényező, ami ahhoz vezethet, hogy a mellékhatások, vagy más egészségügyi problémákat. Továbbá Bluronica vélemények fennáll annak a veszélye is, hogy egyensúlyhiányt okozunk a bőr kémiai összetételében, és ki tudja, milyen lehetséges problémák várnak ránk ennek eredményeként.

Néhány ismert mellékhatásai hialuronsav injekció kezelés az öregedés bőr közé tartozik:

  • duzzanat
  • fertőzés
  • bőrpír
  • gyengédség
  • akne
  • csomók
  • szövetkeményedés
  • ismeretlen kockázatok kollagénnel való összetétel Bluronica együttes alkalmazás esetén

Ezek a mellékhatások elég súlyosak ahhoz, hogy fontolja vélemények Bluronica meg az injekció terápia hialuronsav, mint egy anti-aging kezelés a bőr.

Ne feledje, hogy az emberek a japán faluban nem használnak injekció terápia… Holisztikus életstílusban élnek, feldolgozatlan ételekkel és fizikai tevékenységgel, kiegyensúlyozott elmével és életstílussal.

Honnan lehet holisztikus hialuronsavat szerezni?

Van néhány lehetőség. Az első a” keményítő gyökérzöldségek”, mint például az egyik említett a falu orvos az ABC jelentés, amely magában foglalja: Satsumaimo, egyfajta édes burgonya; Satoimo, ragadós fehér burgonya; Konyaku, zselatinos gyökér zöldség főzet; és Imoji, egy burgonyagyökér.

Bluronica online, fórum

Bluronica-hogyan kell használni Ezek a zöldségek segítik a test sejtjeit abban, hogy Bluronica online növekedjenek és megőrizzék a nedvességet. Továbbá az ízületeket Bluronica fórum síkosítva tartják, védik a szem retináját, a bőrt simák és rugalmasak maradnak a kollagén elősegítésével.  

Egy másik forrása a fórum Bluronica hialuronsav, a nem-vegetáriánusok, hogy enni állati részek ismert, hogy tartalmaz sok hialuronsav. Csinálhatnál húslevest halcsontokból. Vagyis, ha levetted a filét, főzd meg a többi halat, beleértve a fejüket is, és csinálj halállományt. Ehhez hasonlóan online Bluronica húslevest is készíthetsz állati ízületekkel, inakkal és ínakkal, majd hozzáadhatsz néhány gyökeret és egyéb zöldséget, hogy egészséges, tápláló levest hozz létre.

Összefoglalva, a Wildcrafted gyógynövény termékek nem hisszük, hogy hozzáadásával izolált összetevők emelkedett koncentrációban a természetes bőrápoló termékek előnyben részesített lehetőség. Inkább a bőrápolás holisztikailag természetes megközelítése, ami azt illeti, az egészségügyi ellátás sokkal előnyösebb lehetőség.

A bőrápolás legalább annyira a bőrápolás, mint a felelősségvállalás, valamint általános egészségének és jólétének biztosítása. Bőre nem elszigetelt része a testnek, így nem kezelhető.

Ismét szeretném emlékeztetni Önöket a japán falusiak – ők nem injekció magukat hialuronsav, nem használnak hialuronsav elszigeteltségben, de az élet egy egészséges, aktív, többnyire kiegyensúlyozott életstílus.