Búcsút Idegesítő Sarok Repedések Örökké!

Volt sújtott tartósan száraz bőr sarok repedések hogy fájdalmas, ha nem lehetetlen, hogy viselni nyitott hátú cipőt vagy szandált?

unattended heels

Van egy titkos fegyvere, hogy harcolni ezt a bosszantó problémát! De mielőtt rátérnék, kezdjük az elején, aztán beszélni rutin!

Ha te el akarsz búcsúzni sarok repedések szükséged lesz, hogy dolgozzon ki egy rutin. Nos, mindenekelőtt a módszer ellenőrzésére sarok repedések, hogy mindig egy jó láb fájl kéznél lecsiszolása száraz, hámló bőr. Egy, a fürdőszoba meg használni a wc-t. A kedvenc láb fájl neve egy svéd reszelő. Ez egy durva, hogy egy nem olyan kemény az oldalon. Ez is egy műanyag “nyomi” oldalon, a markolat, ami nagy kaparja le az elhalt után a zuhany alatt. Ez egyszerűen a legjobb reszelő a piacon!

Napi bejelentés nem lehet eléggé hangsúlyozni.

Ez A legjobb módja annak, hogy tartsa callouses elvékonyodott, s a kevesebb, az elhalt, amely felhalmozódik a lábad, akkor kisebb az esélye, hogy a fejlődő fájdalmas sarok repedések. Ez a jó hír, a rossz. Ha tényleg több, mint a súly, a kialakulásának esélyét ezek a repedések sokkal nagyobb, sokkal nehezebb irányítani. A túlzott súlyt és/vagy állandó kemény felületeken hosszabb mennyiségű idő simítsa ki a kövér pad alján a nyomában. Csak, mint egy paradicsomot, hogy taposni, hajlamos arra, hogy dolgozzon ki repedések a bőr, a bőr oldalán a sarok nyissa meg a nyomás alatt. A kevesebb felhalmozódott elhalt, majd a még nedves a bőr, annál kisebb lesz a kár. Összefoglalva, lefogyni lenne előnyös, de kerülve hosszú ideig talpon van, a következő szokásos rutint, a bozót, hidratáló mindenképpen javítani fogja az összesített eredmények. Szóval ez a megjegyzés, beszéljünk arról, hidratáló!

Igen, hölgyeim, amikor arról beszélünk, hogy nyomában van, hogy egy fokkal jobb.

Azokat a finom krémek használata az arcod, meg a látszólag erős kéz krémek nem éri a fajta segítséget, a túlságosan száraz bőr sarok. Van, hogy tényleg a “grease fel! Ezért kifejlesztettem egy rutin zsírozás fel minden reggel, mielőtt elhagyja a házat. Dörzsölöm bizonyos típusú bőrre tápláló krémet. Akkor…most légy erős…én kenet néhány Vasoline vazelin. Igen, így van, az igazán kellemetlen dolog. Az első alkalom, hogy az anyám azt javasolta, én is padlót fogtam. “Nem fogom használni ezt a dolgot” – gondoltam magamban. Nézzünk szembe a tényekkel, Vasoline vazelin egy igazi identitás-válság! Nem jelent semmit egy ilyen névvel nem lehet jó, igaz? Rossz. Ez jó, ez nagyon jó, mert miután táplálja a bőr nagyon jól a kedvenc krém, a Vasoline megtartja a nedvességet tartja a lábam keres, nedves, egészséges egy nagyon hosszú idő. Sok a weboldalak eladja mágikus krémek, amelyek azt állítják, hogy a sarok repedések eltűnnek, de a legtöbbjük csak ásványolaj vagy más egyéb olaj alapú termék valamilyen természetes bőrradír ügynök. A lényeg, csak a kemény munka, a napi reszelés, kombinálva egy jó hidratáló, nagyon zsíros, ásványolaj alapú salve, valamint néhány más trükköket is fogja ezt a kérdést a visszatérő.

poor heels

Mindig van egy cső, zsíros hidratáló, a táskámban, hogy újra a nap folyamán. Ne aggódj, elnyeli, sokkal jobban, mint gondolod, de még soha nem volt semmilyen probléma ezzel. Valami nemrég kezdték használni a termék neve Zalaegerszeg Eredeti Táskát Balzsam. Megtalálja minden takarmány áruház, néha a helyi CVS. Ez a termék a tehén tőgy, elkezdtem használni csak úgy, mint a Vasoline. Mióta elkezdtem használni ezt a terméket, észrevettem, hogy még jobban javul a lábam, pedig nem szenvedett sarka repedés mivel hozzá ezt a terméket, hogy a rutin.

Most, a két titkos receptjét, élvezi nedves, egészséges sarkú, anélkül, hogy a folyamatos fájdalom, sarok repedések.

Először is, amikor úgy érzem, egy repedés képződik adok a lábam egy jó reszelés, majd áztassa őket 15 percig a megoldás a meleg víz, keserűsót, egy kis mosószer (igen, ez a vízlágyító szerek dolgozni, így kaptam ezt a tippet egy régi lábápolás könyvet néztem ki a könyvtárból), valamint bármilyen jó illatú folyékony szappan, ami ad egy kis aroma terápia, amíg úgy bánsz magaddal, hogy ez a házi spa kezelés. Áztatás után nos, én fedezze minden a lábam egy műanyag zacskó (én a sima, nem ziploc gallon méretű táskák), majd csúsztassuk egy pár puha bootie zokni. Ez, természetesen, egy lefekvés előtt kezelés. Néha, főleg, ha meleg van, nem teszi át az egész éjszakát ez a kezelés, mivel a műanyag zacskók felénél, de legtöbbször nem. Reggel én reszelő a lábam a nyomi műanyag oldalán a kedvenc reszelő. Miután a lábam száraz, reszelős megint a jobb oldalon, majd folytassa a szokásos rutin. Általában a végén csinál ez egyszer minden második héten, vagy úgy, hogy a nyáron, amikor én szandált visel a legtöbb időt. A parton, a homokban szokott okozni sok szárítás, így mindig a készletek velem nyaralni, így tudok a lábamon, ha szükséges.

Most, ha ez nem működik, még mindig maradt egy bosszantó repedés, ami fáj, s azzal fenyeget, hogy nyisd ki, hogy egy igazi hum-dinger, akkor azt javasoljuk, hogy kitör a titkos fegyver: a pillanatragasztó. Igen, kaptam ezt a tippet egy orvost, aki azt mondta, relieved heels

hogy ő használt pillanatragasztó egy “csipetnyi”, hogy közel egy seb! Az orvosok ezt a módszert is, de nem vallja be. Itt egy idézet egy lábápoló honlapján: “ritka alkalmakkor néhány ortopéd szakorvosok, Bőrgyógyász használt szövet ‘enyv’, hogy a szélénél fogva tartsa össze a bőrt, így a repedések tud gyógyítani.” Minden műköröm ragasztó (egyfajta őrült ragasztó) orvosi minőségű…alapvetően ugyanaz a cucc, orvos használja, csak színezett rózsaszín.

Alkalmazza a legapróbb kis köröm ragasztó, hogy a repedés, nyomkodjuk be, kezében ott 15 másodpercig, vagy tovább. Nem jár, legalább egy pár percig, hogy lehetővé tegye a ragasztó, hogy tényleg pecsétet. Barátaim, ez remekül működik, megmentett sok idő, amikor ki akarok menni az ajtót az nagyon aranyos szandál, anélkül, hogy aggódnia egy nagyon fájdalmas repedés fejlődő egész nap. Én nem ajánlom támaszkodva ez a módszer kizárólag. Meg kell próbálnia minden más módszerek ellenőrzése sarok repedések csak vissza erre, amikor semmi más nem működik