Disclaimer

Fontos

Az alábbiakban teljes körű leányvállalatunk közzététele kompenzációra és hirdetési elhelyezésre a bevételek generálásához.

Az FTC irányelveinek való megfelelés kifejezett feltétele, hogy tiszteletben kell tartania a következő információkat a weboldalon található termékekről és hirdetésekről szóló hirdetésekről:

  • Ez a weboldal olyan affiliate linkeket tartalmaz, amelyek esetén kaphatunk egy kis jutalékot, ha linkjeinken keresztül vásárol; extra költség nélkül.
  • A weboldal működtetésével járó költségeket és befogadási követelményeket támaszt, és a hirdetési / átutalási jutalék, amelyet keresünk, segít megtartani ezen a webhelyen.
  • Az adott termékre vonatkozó összes affiliate link esetén (nem kínálunk semmilyen terméket közvetlenül), mindig őszinte megállapításainkat, véleményeinket és tapasztalataikat ezeken a termékeken adjuk meg. Minden termékre vonatkozó igényt, árajánlatot, vagy egy adott tételre vonatkozó egyéb reprezentációt a kérdéses gyártóval vagy szolgáltatóval / eladóval kell ellenőrizni.
  • A legtöbb tartalom a teljes egészségre és wellnessre koncentrál. Mindazonáltal mindent meg kell figyelni, ami úgy tűnik, hogy növelheti vagy kiemelheti a megoldást a jobb életminőség és a minőség szempontjából.
  • A teljes átláthatóság érdekében a hirdetéseket a cikkek felső, oldalsávjában, tartalmában és alján rendeztük el. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy megbecsült virtuális olvasóinkat a legjobb élményt nyújtsuk, mivel a legmegfelelőbb válaszokat / információkat kaptuk arról, hogy mi érdekli őket. Minőségünk mindig is a mi elsőbbségünk volt, és 100% -os garanciát biztosítunk értékes látogatóknak.

Ha bármilyen észrevétele vagy javaslata van arra, hogyan javíthatjuk webhelyünket, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és tudassa velünk. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk kiszolgálni és megvédeni az Ön általános jólétét és egészségét oly módon, hogy egyedivé teszik az embereket, hogy megosszák tapasztalataikat és / vagy kérdéseket tegyenek fel a különböző gyakorlati termékekről és életmentő megoldásokról.

lemondás

Az ezen a webhelyen található, bizonyos termékekre vonatkozó információk egy szerzők csapatának kutatásán alapulnak, és az információk kizárólag kifejezetten oktatási célokra szolgálnak. Az mprdg.com gondolatairól, véleményeiről és tanácsáról nem szabad helyettesíteni az orvos szakértőjének valódi tanácsát.

Bár a szerzők és a kiadók minden erőfeszítést megtesznek annak biztosítására, hogy a weboldalon szereplő információk pontosak legyenek, az információk frissíthetők a jövőbeli kiadásokban, ha új vagy pontosabb anyag származik egy adott termékről. Bár megpróbáljuk megtenni, hogy a weboldalon található információk teljesek és pontosak legyenek, nem vállalunk felelősséget az mprdg.com webhelyen található anyag mulasztásából vagy pontatlanságából. Javasoljuk, hogy ellenőrizze az adatok pontosságát, mielőtt támaszkodna rá.

Ennek következtében semmiféle garanciát vagy állítást nem nyújtunk az ezen a weboldalon található bármilyen anyag teljességének, pontosságának vagy időszerűségének megfelelőségére vonatkozóan. Sem az mprdg.com szerzői, sem kiadói nem felelnek a szolgáltatott információkért, illetve a weboldalon szereplő információk bármely felhasználó általi felhasználásáért, illetve az anyag vagy hibák, mulasztások vagy hibák elhárításáért, késedelmeiért vagy megszakításaiért. az adatok pontatlansága.

A felelősség korlátozása

A weboldal látogatása során teljes mértékben vállalja a felelősséget az itt felsorolt ​​tanácsok, javaslatok és információk felhasználásával kapcsolatos kockázatokért. Ön kizárólag a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett felhasználásával kapcsolatos következményekért felel.

MPRDG.COM Jogi nyilatkozat és felelősségbiztosítási nyilatkozat

Ezt a weboldalt kifejezetten arra tervezték, hogy átfogó elemzést, útmutatókat, valamint a legelterjedtebb kiegészítőket forgalmazzon világszerte. A megnövekedett fogyasztás és a kiegészítők fogyasztásának kockázata miatt helyénvalónak tűnt, hogy szervezetünkként egyértelmű nyilatkozatot tegyünk jogi nézeteinkről, kötelezettségeinkről és kötelezettségeinkről.

Nem állítunk, hogy orvosok, táplálkozási szakemberek vagy dietetikusok. Az üzleti természetünk – az emberek képzése – olvasóinknak szüksége van ahhoz, hogy megértsük, mit csinálunk, és hogy ez a feladat az amerikai és a nemzetközi jog szélesebb körébe illeszkedik. Mint ilyen, ez az útmutató felvázolja az mprdg.com jogi kötelezettségeit, nyilatkozatait és kötelezettségeit.