Hatékony Gyakorlatok, hogy Elveszti az Ember Mellek

man_boobsKészen áll, hogy megtanulják a legjobb mellkasi gyakorlatok elveszíti a melle? Ezek a súlyzó mellkasi gyakorlatok adott remek eredményeket pedig tudom, hogy lesz ugyanaz az ön számára. Nézd meg őket az alábbiakban-nem tudva, hogy a legjobb gyakorlatok épület mellkasi erejét.

Ha a tömeg, majd, hogy kevesebb ismétlést, de nehezebb. A meghatározás azt szeretné, hogy több ismétlést, s talán a “supersets”. Minden magyarázta keresztül a link az alján. Jó szórakozást!

Fekvenyomás Ferde

Én rúgom ki ezt választékát súlyzó mellkasi gyakorlatok a kedvencem. A ferde padon nyomja meg a súlyzó edzés. Ez a rohadt kövek! Sokan felejtsd el a ferde padon nyomja meg a jogot, hogy a sima fekvenyomás az edzőteremben. Nagy hiba!

Ferde pad sajtó egyik leghatékonyabb gyakorlatok, hogy az épület egy nagyobb ládát. Ez a gyakorlat nem csak ad egy vastagabb felső mellkas, valójában kiszélesíti a keret a frontról.

Tudod, hogy mondják meg kell dolgozni a vissza szélesíteni a keret? Nos, csinál lejtős, mellkasa nyomja meg lesz egy hasonló hatású, ezáltal csökken a megjelenés a törzs.

Ha van egy kicsit megereszkedett bőr a mellkasán, ferde padon nyomja meg fogja emelni a teljes építeni, valójában húzza meg minden laza bőr. Ez a leggyorsabb módja annak, hogy néz ki, mint Mr Olympia, mert az arányok a teljes fizikum sokkal hízelgő módon.

Tovább a padon, 45° – os szögben, a gyakorlathoz.

Ferde Mellkasi Flys

Ez a gyakorlat nagyon kihívások a stabilizáló mellkasi izmok. Ne használja túl nagy súly kezdetben. Először érezni, hogy milyen nehéz a mozgásomat.

Szeretem csinálni lejtő mellkasi flys az edzőteremben. Ismét tovább a padon, 45° – os szögben, majd hozza a súlyok a megfelelő szöget, hogy a padon. Használja a teljes mozgástartomány de légy óvatos, hogy nem hozza a súlyok túl messze, amennyire lehetséges, hogy fáj a vállad, ha emelő túl nehéz.

Ez úgy működik, hogy ha van a melle, lejtős mellkasi flys, verik őket az engedelmességre. A teljes mozgástartomány működik, a külső-belső mellkasi izmok, miközben egyidejűleg sculpts a vállát.

Ez ideális. Azonban hangsúlyozom még egyszer – csak lassan, majd a munka az utat felfelé a súlyt létra.

Csökkent Mellkasi Flys

Én felsorolt ez egy harmadik a listán a jó oka. Azt akarja, hogy tartsa vissza a dobás csökkent mellkasi flys a súlyzó mellkasi edzésprogrammal, amíg már tényleg épült fel a mellkas felső részén a gyakorlatok a fent felsorolt.

loos chest fat

Az ok nagyon egyszerű, különösen, ha már eredetileg is meglátogatta ezt az oldalt, hogy gyógyítja a lógó mellei. Ha építsd fel a mellkas alsó túl sok anélkül, hogy az épület egy jó alapja az izom a felső a mellkas, a mellkas jelenik meg “alulról nehéz”.

Ez egy építeni, hogy valóban hangsúlyt Gynecomastia vagy a “férfi mell” körülmények között.

Ne hagyd, hogy megtévesszen. Csökkent mellkasi flys nagyon sok munka van a szívességet. Ha szenved az ember melle, s úgy találja, hogy laza, lógó bőr, ez a súlyzó mellkasi edzés kiegészíti a ferde mellkasi nyomja meg a rutin.

Itt van, hogyan…

Ferde mellkasi nyomja meg fogja emelni a mellkasát, majd adja meg a Gynecomastia átfogó lift. A ferde súlyzó mellkasi flys lesz majd nyomja meg az izom még tovább.

Egyszer megérted ezt a felső nehéz nézd, további töltse ki a laza bőr alatt csökken, így a láda egy sokkal teljesebb nézd.

Ez az egyik ajánlott legjobb mellkasi gyakorlatok tömeges, általános izom teljessége. Egy próbát egyszer ön kap egy szép ritmus az edzések.

Lapos Fekvenyomás

push upReméljük, hogy kihasználja, lapos fekvenyomás súlyzó gyakorlatok. Ez minden bizonnyal az egyik legnépszerűbb súlyzós edzés mellkasi gyakorlatok ki.

Azáltal, hogy a szög a mellkas nyomja meg a (ahhoz képest, lejtőn, illetve csökkenés), tényleg építeni összességében az erőt.

Jó oka lapos fekvenyomás ilyen népszerű gyakorlat, működik az egész felső testét. A váll, tricepsz, bicepsz, csapdák, óvatosan, még a gyomrom, lapos padon kap eredmények gyors.

Ez az, amit már a beceneve, a “erőmű”, mert az, hogy úgy érzed, mintha hetek után, vagy a gyakorlat. Lapos padon hagyja az érzés erősebb, magabiztosabb lesz a bemásolt gyors.

Ez a súlyzó edzés, ahol lehet növelni a súlyt. Menj nehéz az emelés, de biztonságban, egy nézőt, ha szükséges.

Lapos Mellkas Flys

Általában, ajánlom ezt csak 4 mellkasi edzések minden egyes nap, hogy ne túlmunka az izom. Azonban, ha úgy érzed, ambiciózus, lapos mellkas flys egy csodálatos módja annak, hogy kiégett az izom csoport a teljes izom hiba.

Egyébként az a kifejezés, hogy “teljes izom hiba”, majd hallottam, hogy sokkal több munkát végez. Teljes izom a kudarc, hol dolgozik az izom, amíg nem tudod felemelni a készlet súlya többé. Már teljesen kimerült az izom.

Hogyan tudod a legtöbbet kihozni az edzések.

Mindegy, hogy lapos mellkas flys, győződjön meg róla, hogy emelje fel a lassan, de biztosan. Használja a stabilizátor mellkasi izmok, s érzem, hogy éget. Ez egy nagyszerű, hogy vágja fel gyorsan!

Ez csak Egy Darab a Puzzle…

Nem tudom mondani, hányszor hallottam, hogy valaki mindent megtesz ezek a gyakorlatok MÉG mindig panaszkodik, hogy a mellei még nem tűntek el teljesen. Ez azért van, mert tovább tart, mint egy szilárd súlyemelő rend teljesen megszünteti a Gynecomastia. Beletelik egy step by step stratégia.