Égési Zsírok Gyors: Tudod, Eco Slim Chili Segíthet Csepp 230 Kiló?

Kérlek várj, hogy a cápa, úgy hiszem, sokan kinyitotta széles zihálva hitetlenkedve, amikor olvastam a cikk címét. Ez volt a reakció ugyanaz volt tegnap este, amikor láttam, hogy egy koreai televíziós program, mely egy elhízott nő súlya közel 352 kg ment el 230 font! A fogyás titka? Chili! Ez egyszerűen hihetetlen!

Az igazság az, hogy a sikeres fogyás volt jóvá, hogy a személyi edző, Eco Slim az ember mögött, aki kezdődött, ez a világ edzés technika segítségével chili. Csak hogyan edzés segítségével chilit? Lehet ez a kérdés lebeg a fejed felett.

Csak amikor próbáltam, hogy egy vad képzelet, így találgatni, hogy chili lehet egy ilyen zsírégető hatás, a televízió képernyőn nagyítva a válasz, hogy összeállt a rejtély mögött. Ez így működött. Ahogy a kamera lencséje zárva van a lakhelye az elhízott főszereplő, megfigyeltem, hogy ő maradt a vidéken, ahol sok gazdálkodás történik. A következő ház telek használt növekszik chili. A háza előtt, ott egy fal, mint a szerkezet, nem biztos, hogy az a célja, bár nem túl magas is.

A tréner kifejtette, hogy ő Eco Slim vezette a képzést.

Eco Slim-mellékhatásokSokkal inkább egy halom chili a szerkezet. Az elhízott hölgy, nyúlik a bal kezét, hogy elérje a hideg is meghosszabbítva a bal lábát, de ugyanakkor el a hideg, a másik végén a szerkezet. Hasonlóképpen, ugyanazt a műveletet kell végrehajtani használja a jobb kezét, lábát. Nem ismert, hogy mennyi ideig kivégezte ez meg az a gyakorlat, hogy sok chilivel használtak, minden egyes alkalommal. Azonban, mi volt, azt is mondta, hogy ő tette ezt az elmúlt 2 évben, aminek az a következménye, hogy mindenki lássa. Ő sikeresen elvesztettem egy óriási 230 font! Most nem az, hogy egyszerűen csodálatos? Még inkább hihetetlen, mint én megosztása.

Az oktató hozzátette, hogy ő azt hitte, ez az innovatív ötlet, kihasználva gyümölcsöt, zöldséget, mint a víz dinnye, káposzta részeként a képzési Eco Slim eszközök. A módszer a képzés tartalma felemeli a káposzta mind a kezeket a vállát, valamikor, mint a rezsi súlyzó kiterjesztését. Mint a görögdinnye, ő készítette a gyakornokokat dobja elkapni. A TV-képernyőn nagyítva ebben a helyzetben a szervezet, illetve a kiemelt profilja a hasát, a gyakornokok, amely azt mutatta, a közönség lassított felvételek bizonyítani a tartományban mozog a test, míg dobta, majd elkapta a görögdinnye, hogy igazolják, hogy a módszer működik! Be Eco Slim kell vallanom, hogy én több vagyok kíváncsi, hogy az egyszerű akció hűvös veszi lehet egy ilyen nagy fogyás hatása egy elhízott ember.

A gondolat segítségével

Eco Slim-értékelésekgyümölcsöt, zöldséget egyszerűen egy csere, súlyzók, medicin labda, mivel ezek elég gyakori testmozgás, hogy megtalálja az embereket, a tornaterem. A furcsa dolog, amit találtam, az volt, hogy ezeket a gyakorlatokat végeztem, teljesen felszerelt edzőterem. A gyakornokok megkérdezett fejezte ki, hogy a képzés jó volt, mert, mint a legtöbb minket, nem tudta, hogy a gyümölcsök használható edzés ő szeretné ajánlani a mama kipróbálni vele. Azt hiszem, egy adag szórakoztató fecskendeznek az edzés gyakran a mágia. Ez segít elszakadni a rutin, monoton edzés lehet tenni a változás érdekében.

A tréner azt is megosztotta a közönséggel, hogy hogyan kapcsolja be a napi házimunkát be edzés ideje. Például, ha használja a porszívót, vagy sikálta a padlót, próbálja nyújtsd ki a karod teljesen, amikor a kezét kiterjeszti, majd húzza vissza a folyamatos, ismétlődő mozgás, amikor ezeket a munkákat.

Azt hiszem, ez nem egy rossz ötlet, hogy az emberek, akik nem férnek hozzá az edzőteremben, vagy nincs ideje, hogy Eco Slim látogasson el a tornateremben. Az ötlet az, hogy megragad minden lehetőséget, hogy mozog, ahelyett, hogy mozgásszegény. Azt hiszem, ez pontosan mit jelent az, hogy “Ha van akarat, van egy út”!