Hogyan kell Építeni Izom Gyorsan, Hatékonyan

BUILD IT UPHa arra gondolsz, hogy gyúrni valószínűleg azért csinálja, mert azt szeretné, hogy az izomépítés, lefogy, vagy mindkettő. Számos módja van, hogy az izomépítés. Sok más sport segít fejleszteni bizonyos izomcsoportokat, de milyen típusú edzés a leghatékonyabb? A válasz egyértelműen a súlyemelés. Ha azt szeretné, hogy izomtömeget akkor nem helyettesíti a nehezét. Úszás, például egy jó kombináció izom edzés, kardió, de ez csak egy kis izom meghatározása, valamint egy vékony testalkat. Vegye figyelembe azonban, úszás közben nem egy jó módja annak, hogy “szakadt”, ez határozottan az egyik legegészségesebb sport, ajánlom mindenkinek. Egyéb sport igénylő sok tiszta izom, erő nem feltétlenül jó az izomépítő, mint ők vonat erőt nem tömeg – van egy kis különbség. Ráadásul a sport fel fokozott terhelés kizárólag külön izomcsoportokat. Például, szkander jó lenne a karját, de nem segít fejleszteni erős láb izmok.

Vannak azonban bizonyos dolgok, amiket észben kell megkezdése előtt a súlyemelés utazás.

Ez a cikk elmagyarázza, hogy az alapokat izomépítő megtanítalak rá, hogyan kell építeni izom viszonylag gyorsan, hatékonyan, biztonságosan. Az idő pénz, biztos vagyok benne, hogy te egy elfoglalt ember, sok más dolgok is az életben, ezért nem ajánlom minden nap edzőteremben. Ez nem probléma. Lehet, hogy egy szép, izmos testet, anélkül, hogy a “tornaterem patkány”. Látogató tornaterem, minden második nap, legalább heti 3-szor kell ahhoz, hogy mindenki látja, hogy pozitív eredmények az első hónap után. Egy edzés utolsó 1 másfél-két óra, ami azt jelenti, hogy meg kell tölteni csak körülbelül 6 óra / hét edzeni, hogy a test, amit akarok.

nice BACK

Bár ez lehet, hogy nem tűnik nagy dolognak, meg kell értened, hogy meg kell tenni az állandó erőfeszítés, hogy a legjobb eredményt. Látogatás a tornateremben csak egy része a harc. Még mindig kell, hogy kövesse egy különleges életmód, diéta, hogy az izmok növekedését. Izmok kell gyűjteni annyi energia, hogy dolgozzon. Ezért, ha enni rosszul, az izomtömeg, jelentéktelen lesz, végül megáll. Egy másik fontos dolog, hogy emlékezzen, aludni. Ha nem kap legalább 8 órát alszanak naponta, az izmok problémák növekszik. Ellentétben a közhiedelemmel, az izmok nem nő, miközben dolgozik. Ahelyett, hogy a mikro könnyek a izomrostok, miközben felemeli a súlyt ezek microtears gyógyul fel, az alvás közben, amely egy erősebb, nagyobb izomrost.

Mint az edzés – nem őrült meg a súlyokat, de ne próbáld, hogy harapja le többet, mint amit elbírsz. A meleg, mielőtt minden gyakorlat, majd indítsa el a kisebb súlyok az adott izomcsoportot. Azonban nem hibázik, a nyújtás előtt a súlyemelés. Nyújtás ellazítja az izmokat, nagylelkűvé tesz, az inak, ezért egyre nagyobb az esély a kockázat, ha a nehéz rakomány alkalmazott utána. A nyújtás után az edzés, de nem előbb.

Amikor a végrehajtó a gyakorlatokat, tanuld meg őket először.

Győződjön meg róla, hogy végezze el a gyakorlatot a teljes mozgástartományt, viszonylag lassú módon. Nem lesz képes emelni annyira, de megfelelő technika biztosítja, hogy tényleg működik a megfelelő izomcsoportok segíteni, hogy elkerülje a sérülést. Ne légy figyelmetlen kapcsolatban az egészségügyi; egy egyszerű trauma is jelenthet, mint egy akadályt, hogy minden további fizikai tevékenységek.

Az izomépítő a legjobb, hogy stick ingyenes súly gyakorlatok. Kerülje a gépek, vagy használja őket ritkán. Szabad súlyok segít gyakorlat a legtöbb izmot építeni tömeg, amely a legfontosabb lépés az épület izom. Néhány alapvető ingyenes súly gyakorlatok guggolás, fekvenyomás, deadlifts. Azonban, ha a végrehajtó guggolás, deadlifts megfelelő formában rendkívül fontos. Ez a két gyakorlat, a legsúlyosabb, a sport pedig ahhoz vezethet, hogy nagyon súlyos vissza sérülések, ha nem megfelelően végrehajtott, illetve nehéz súlyok. Nincs jutalom kockázat nélkül, de minimalizálja a kockázatot azzal, hogy okos. Ha tudsz, hozz egy felderítő nézni a formában, hogy végre a gyakorlatokat. Fel a helyi edzőteremben, trainer egy edzés, vagy kettő. Hogy megtanuljuk az alapokat, hogy az izomépítés, anélkül, hogy kárt tegyen magában.

Végül rájönni, mi izomcsoportokat, majd a vonat minden edzés napot.

Dolgozzon ki egy tervet írja le. Ez segíteni fog maradni a pályán, akkor nyilvánvalóan van egy ötletem, hogy mit kell csinálni minden egyes edzés. Ajánlom ezt egy nagy izom csoport, valamint egy kisebb, egy alkalommal. Például, mix mellkas, tricepsz, bicepsz, láb, váll. Tedd hasi gyakorlatok, vagy 15 percig, a végén minden edzés. Néha abs, csak hetente kétszer elég, mint már terhelését a többi gyakorlatok te az edzőteremben. Has benne vannak elég sok minden gyakorlat tehát fejleszteni őket, nem számít, hogy mit. Különben is, az alacsony testzsír általában a kulcs aprított keres, hasi izmok.

Mint egy utolsó megjegyzés szeretném tájékoztatni önöket, hogy nagy, nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyönyörű, amikor az izmok. A kulcsszavak ki meghatározott. Amíg alacsony a testzsír, de legalább egy teljes izmos fejlődés, amely feltárja, has, mellkas, v-hegyű vissza izmai, karok, lábak, nagyon is lehetséges, hogy úgy tekintik, mint esztétikai, amelyet a többségi társadalom. A közös felfogás, a legtöbb ember, hogy a testépítők nagyon terjedelmes, a srácok nem tekinthető ideális test. Aprított, hogy nem kell hatalmas. A legtöbb, egy évvel a folyamatos, megfelelő gyakorlat kell vezetni, hogy egy egészséges, vonzó testet. Miután akkor már csak az a kérdés, fenntartása, mi van.