Hogyan lehet fogyni a Medifast – Három Tipp, hogy Segítsen Istállót Kiló

discipline in foodÉn néha kérni, hogy ossza meg néhány tipp, trükk, hogy régen az út mentén, hogy elveszít egy tisztességes mennyiségű súlyt medifast. Néha az emberek azt feltételezik, hogy van egy titokzatos “titkos“, vagy, hogy én találtam egy utat, hogy megcsal, de még előrelépés. Ezek a feltevések nem teljesen igaz. Vannak dolgok, amelyeket megtanultam, ami biztos, hogy az élet ezt a diétát könnyebbé, de nem volt semmilyen nagyobb csalás, vagy mély, sötét titkok.

A következő cikkben lesz szó, hogyan lehet fogyni a medifast, hogy mi kell egy viszonylag gyors, fájdalommentes eljárás.

Értem, az Ölelés Ketózis:

Mielőtt igazán kutatott a hús, burgonya, ezt a tervet, azt hittem, hogy a medifast lehetővé tette, hogy lefogy, mert korlátozza a kalória. Ez igaz, de ez a feltételezés tényleg vége leegyszerűsíti a dolgokat. Valójában két módon, hogy a súly lekerül. Az első valószínűleg sejtette. Eszel egy korlátozott mennyiségű kalóriát. De, te is lesz korlátozza a cukor szénhidrát bevitel közben beleütközik a fehérje, rost fogyasztása.

the nutritions

Most, mielőtt úgy gondolja, hogy ez úgy hangzik, nehéz, tudom, hogy a társaság nagyon sokat jelent a munka az ön számára. Az élelmiszerek, átalakítottak, hogy megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. Tényleg nem kell semmi más, mint ismerje meg, hogyan kell elkészíteni egy “sovány, zöld, étkezés.” Amíg eszem, hogy mi van a parancsot, majd kövesse az utasításokat, ez már el van intézve.

Az oka, hogy ez nagyon fontos, mert ketózis, ahol a test kezdődik, hogy kapcsolja be a zsírraktárakat, ahelyett, hogy a szénhidrát-üzemanyag magát. Ez teszi a tömeg gyorsan veszteség némileg felgyorsult. Pedig ez is tesz bizonyos intézkedéseket, hogy lehet, hogy a kísértés, hogy részt vegyenek (például étkezések kihagyása) rendkívül meggondolatlan.

Igen, meg fog enni hat alkalommal naponta, a medifast. Ezt úgy lehet elérni, hogy az öt diéta, étkezés, egy-egy nagyobb “sovány, zöld.” Ez úgy tűnhet, mint egy csomó. De az étkezések kicsi. Bár lehet, hogy a kísértés, hogy a kivágott egy vagy két étkezés minden nap, ellenállni ennek a minden áron. Annak érdekében, hogy a ketózis, hogy történjen, a szervezetnek szüksége van támogatásra keresztül eszik. Ha kihagyjuk ezt a helyet ketózis veszélybe került, ami viszont azt jelenti, hogy lehet, hogy elveszítjük kisebb a súlya, mint reméltem.

Értem, Hogy A “Sovány, Zöld, Étkezés” nagyon Fontos:

healthy waist

néha az emberek, akik e-mailt nekem, kérdem, ha csak enni a diétás étkezés helyett ez a fő étel, amit rendbe magad. Miközben érthető, hogy nagyon örülök, hogy az étkezés már megtörtént, a “sovány, zöld,” okkal. Az orvosok, akik fejlett medifast megértette, hogy fontos, hogy friss élelmiszerek, valamint azt is tudták, hogy végül ez lesz a fontos, hogy a fogyókúrázók, hogy megtanulják, hogyan kell a terv, hogy a saját egészséges étkezés. Talán azt hiszed, hogy te vagy a könnyebb utat választva, hogy ezt kihagyom, de hosszú távon ez nem a legjobb ötlet.

Továbbá, nagyon fontos, hogy megértsék, majd kövesse az útmutatásokat, hogy medifast ad, hogy készül ez az étel. Gondolj csak bele. Nagyon keményen dolgozott, hogy megfeleljen a másik öt étkezés, ezért nem okoz problémát a ketózis. De, ha úgy dönt, élelmiszerek, amelyek a magas kalória-vagy szénhidrát a fő étkezés, akkor potenciálisan kiegyenlítődik a kemény munka, meg lehet kockáztatni, hogy a potenciális zsírégetés, fogyás. Nem éri meg kockáztatni.

Sok források a medifast oldalon, valamint a harmadik fél blogok, amelyek a recepteket, tippeket, hogy segítsen neked ebben. A legtöbbet ez a lehetőség nem jelenti azt, hogy egy ínyenc szakács, vagy hogy túlságosan korlátozó. Ez csak azt jelenti, hogy okos döntéseket.

Ne Légy Túl Szigorú, Vagy Túl szigorú Magaddal:

tudom, hogy úgy hangzik, mint én vagyok túlságosan korlátozó, vagy szigorú. Nem értem. Tudom, első kézből, hogy a kis mozgásteret ez a diéta. Én magam hozzáadjuk a cukrot ingyenes szirupok, hogy sok a diétás étkezés is kövér ingyen sajt, tejföl. Ez nem volt semmilyen negatív hatással a fogyás. Is, nem kell, hogy nehéz a magad, vagy több, mint hiszem. A kutatás-számolás tényleg megtörtént. Nincs szükség arra, hogy több mint elemezni bármely része a folyamatnak. Tényleg korlátozhatja a felelősség alól csak a következő a terv.

Az is fontos, hogy megértsük, hogy a legtöbb minden csal. Ez be van építve a medifast diéta. Ez nem nagy ügy, ha nem hagyja, hogy továbbra is, annyira, hogy nem újra, a célok továbbra is az a terv. Pár nap csalás, nem valószínű, hogy kisiklik is rosszul. De ha nem kapjuk vissza a diéta, akkor nyilvánvaló, hogy a fogyás fog állni, amint már nem követi a diéta.