Hogyan lehet Megszabadulni a Férfi mell – A, Mert a Mellkasi Kövér

Sokáig az volt a benyomásom, hogy a mellkas kövér okozta, hogy túlsúlyos. Egészen addig, amíg nem fogyott, rájöttem, hogy ez nem lehet a végleges oka, mert a többség a mellkas kövér maradt. Ne érts félre, hogy a túlsúly nem segít az, mert a legkisebb. A zsír a sejtek tartalmaznak az aromatáz enzim, amely részt vesz a termelés az ösztrogén. Ez arra enged fel a következő ponthoz….

not normal breast fatAz alapvető ok a Gynecomastia annak köszönhető, hogy egy hormon-egyensúly a szervezetben; nevezetesen a túlzott ösztrogén szint felett lebontó tesztoszteron szint.

Most attól tartok, ez nem olyan egyszerű, mint a testépítés az edzőteremben, hogy kiegyenlítse a hormonok. A kiváltó oka ennek a jelentős egyensúlytalanság megy sokkal mélyebb. A sejtek (amelyek a építőkövei az élet) küzd a túlélésért egy olyan környezetben, ami vált, hogy túl szennyezett. A test több mint 75 trillió sejt. Azonban az egészséges sejteket, hogy egészséges vagy. Szóval, mit sejtek kell, hogy egészséges legyen? Először is, kell nekik az a képesség, hogy az oxigén. Másodszor, szükségük van az a képesség, hogy a tápanyagok. Végül még azt kell tudni, hogy megszabaduljon a saját hulladék.

Most, ha a sejtek oxigént kell, akkor biztosan azt feltételezed, mert maga a légzés most, hogy a terület rendezett! Gondold át újra, többségünk a levegőt oly módon, hogy teljesen hatástalan, majd távozik a sejtek hiányzik, amire szükségük van a legtöbb. Elgondolkozott már azon, hogy miért nincs energia?

Elmondom. Te vagy a sejtek nem kapnak, amire szükségük van.

Nos, hadd magyarázzam el, a lezajlott folyamat a szervezetben, ami okozott egy kövér építsd fel a mellkasában. Valahol a vonal mentén, a diéta, életmód vezet fogyasztani a dolgokat, hogy a test nem tudja használni. Ezért volt, hogy gyakoroljon nagy mennyiségű energia meg akar szabadulni. Most, ez nem a te hibád, mert a mai kultúra (különösen a nyugati kultúrában) előír egy meggyőződés arról, hogy bizonyos ételek, italok jót tesz az egészségnek, ha a valóságban; ők az ellenkezőjét. A szervezet következetesen használja értékes energiát tárolja, próbálja kiválasztani a szemét nem tud használni, így hamarosan a teljes energia szintje csökken. Mert ez, az első dolog, amit a tested, az az a folyamat, megszüntetése hulladék. Ennek az az oka, hogy kell összpontosítania, hogy minden főbb szervek fut.

healthy normal man breast

Aludtál már el egy nagyobb étkezés után? Biztos vagyok benne, hogy mindannyiunknak van! Azt hiszem, számtalan esetben, ahol majd enni, amíg nem szó szerint nem shuv többé! Akkor még nem tudtam, ki a gróf. Miért történt ez? A testem volt egy pillantás, amit kellett, csak evett, azt mondta,”most mennem kell dolgozni, de megemészteni ezt a sok ételt! Nem használhatod fel az értékes energiát tárolja; azt akarom, hogy törd le mindent, amit csak enni!” Így van, mert a tested be a folyamat megszüntetése, minden, ami hulladék marad, a belső környezet kezd szennyezett. Mi történik a sejtek, ebben a szennyezés? Nos, sokan meghalnak, de elég aggasztóan néhány átalakul.

Biztos vagyok benne, hogy most már értem, hogy miért a láda már kiállt.

Ha van egy csomó a szennyezés épült fel a ládát, (ami ténylegesen mi az), a sejtek, gyengék, elkerülhetetlenül meghal. De itt még nincs vége. Amikor meghalnak, a sejtek termelnek a saját szennyezés, amely fokozza a problémát. Ami még rosszabb, hogy a test nem is kell az energia, hogy megszabaduljon a hulladékot, mert van, hogy folyamatosan koncentrálni foglalkozik a diéta.

A kulcs ahhoz, hogy megszabaduljon a mellkas kövér egyszer s mindenkorra, hogy változtassa meg a forrást.

breast gynecomastiaRemélem, te is látod, hogy étrendi változtatások csak így lehet igazán elérni egy férfias látszó ládát. Képes annyi nyomja meg a-ups-ahogy tetszik, de megváltoztatása nélkül mit teszel a testeddel, hogy a kövér mindig ott lesz.

Most, tudom, hogy néhány fogtok olvasni, arra gondoltam, hogy az oka a mellkas zsír le, hogy a pubertás vagy az öregedési folyamat, például. Nézzük cím mindkettőt.

Gynecomastia alakulhat ki a pubertás alatt, mert a hormonok teljesen kikészült. Néha mellkasi zsír eltűnik a serdülőkor után, néha marad. De mellkas kövér, nem alakul ki minden tini fiú, ezért biztosan van egy másik tényező is; ez a diéta. Ha ez a terület rossz a pubertás alatt, a hatások masszívan fel-méretezett miatt a szabálytalan állapot a hormonok.

Ez az elv működik pontosan ugyanaz, öregedő férfi, akinek a tesztoszteron szint csökken. Nincs meg az egyensúly, de nem fordul el minden ember. Biztos, hogy a logika azt mondja, ez nem lehet az egyetlen oka a túlzott mértékű mellkasi kövér.

Az igazi ok az étrend.