Ionic White – észrevételek (2019) értékelések, ellenjavallatok, ár, hogyan kell használni?

ionic white - árFogfehérítés Kell? Itt Van Néhány Dolog, Hogy Fontolja Meg. Nemrég volt egy személyes élményem a fogfehérítéssel. London tele van fogászokkal, akik felajánlják a szolgáltatást,ezért fontolgatom, hogy fejest ugrok. A tapasztalatom része, szeretném, ha kipróbálna valamit. Olvass tovább: www.ionic-white.hu

Akár komolyan veszed a fogfehérítés gondolatát,akár nem, próbálj meg egy kis kísérletet. Egy perc az egész, ígérem. Csak egy papírlap és egy tükör kell.

Rendben, menj a tükörhöz és mosolyogj. Nem, komolyan, csak mosolyogj magadra a tükörben – senki sem néz. Oké, most már tudod, milyen szépek a fogaid, tényleg szükséged van fogfehérítésre? Hát nem ragyognak a gyöngyházfehérjéid, mint mindig?

Végül is, naponta háromszor mosol fogat, fogselymet használsz és szájvizet. A fogfehérítés azoknak való, akiknek elszíneződött a foguk vagy festett fogaik vannak, akik talán nem mosnak olyan gyakran, mint kellene, és azt hiszik, hogy a fogselymezés olyasmi, amit a csempézés során csinálhatnak.

Ionic White Fogfehérítő Készlet összetétel, hogyan kell használni, összetevők

Rendben,ezért van nálad a papírlap, szóval tartsd a fogaidhoz. A papírlap fehér, te is tudod. Azt hitted, fehérek a fogaid, de csak akkor jössz rá, hogy milyen foltosak és elszíneződtek a fogaid. Olvass tovább: www.ionic-white.hu

Természetesen, ha nem tudja megmondani a különbséget a papír és a fogak között, akkor vagy csak volt egy fogfehérítés, Londonban, mint én, vagy talán máshol, vagy eszik egy megdöbbentően egészséges étrend, amely főleg fehér vagy halvány színű élelmiszerek, valamint a fogmosás körülbelül olyan gyakran, mint a legtöbb ember Pislog.

Szóval, most, hogy valószínűleg Megrázott valami, és talán neheztelsz rám, amiért elrontottam a napod, és az önbizalmad a padlón, mi az oka ennek a foltnak?

A válasz az, hogy a fogak festése senkinek sem a hibája. Annyi ártalmatlan tárgy, amit minden nap elfogyasztunk, festést eredményez. Nem foltos, amit napi szinten látni. Ez a probléma, az a fajta szennyeződés okozta az ételt, italt fogyasztunk minden nap épít fel hihetetlenül fokozatosan véve a sok év, mielőtt még igazán vettem észre a különbséget, még akkor is gyakran vesz egy papírlapot tartott, szemben a fintorog, mielőtt igazán nagyra értékeljük a különbség.

Az olyan termékek, mint a tea és a kávé, a színes tök, a curries és a csokoládé, mind kiváló példái annak, hogy milyen fogfoltot okozhatnak. Nem is tart túl sok minden nap-biztosan nem elég, hogy aggódik. De fokozatosan, napról napra apró szinte észrevehetetlen változások fordulnak elő, amelyek miatt a fogak elveszítik a gyöngyös fehérség. Szerencsére van valami, amit tehet ellene. Bővebben a gyártó honlapján: www.ionic-white.hu

Felhasználók észrevételek körülbelül Ionic White mellékhatások, ellenjavallatok

ionic white - véleményekValójában három dolgot tehetsz ellene. Az első, hogy eltávolítják az összes fogadat. Azzal, hogy kiveszik a fogait, többé nem kell aggódnia amiatt, hogy foltos vagy elszíneződött fogai lesznek. Persze, lehet, hogy enni egy almát, vagy egy steak egy kicsit nehéz, de nézzük a jó oldalát van egy csodálatos sor szívószál elérhető ezekben a napokban.

A második lehetőség, hogy nem eszel mást, mint vizet, fehér almát, karfiolt, vagy bármi mást, ami színtelen. Ez egy teljesen fehér diéta, de valószínűleg messze nem jó. Mindazonáltal ez egy lehetséges megoldás. Bővebben a gyártó honlapján: www.ionic-white.hu

 • A harmadik alternatíva természetesen, hogy kihasználják a fogfehérítés Londonban, vagy bármilyen város történetesen közel van, hogy széles választékát fogorvosok kínálja a kezelést.
 • Ez a fájdalommentes és könnyű kezelés magában foglalja, hogy hátradőlsz, DVD-t nézel, vagy tévét nézel, miközben a fogaid zselatin anyagba áztatnak, és UV fényben napozhatsz. Ez a kombináció megdöbbentő átalakulást eredményez, és nagyjából annyi idő alatt, mint általában, hogy megedd az ebéded.
 • Besétálsz egy fogorvoshoz Londonban gyöngyös browns-szal, és kisétálsz úgy fél órával később gyöngyfehér fehérrel. Olyan gyorsan, könnyen, teljesen fájdalommentes, nem aggódik, hogy továbbra is élvezik a tea, kávé, curry, csokoládé napok, tudván, hogy csak egy darab papírra, hogy ellenőrizze, ha kell megint, s hagyni, fogfehérítés tartsa meg a szikrázó állapotban, készen arra, hogy elkápráztassa valaki véletlenül, hogy mosolyog – , azt tapasztalhatja, hogy csinálod, hogy sokkal gyakrabban, tudva, hogy milyen jó lett! További információ: www.ionic-white.hu

Ionic White művek, online vélemények

Ez a természetes választás fogfehérítés

A zománc célja, hogy megóvja a fogakat a traumától, a fogcsikorgatástól, a rágási hatásoktól és a savaktól is. Az évek során a zománc kopása átlátszóbbá teszi, így lehetővé téve a dentin sárgás színét,amely a fog belső magja. A fog elszíneződését belső festéssel és extrinsic festéssel kategorizálják.A fogak belső oldalán kialakuló belső foltok, amelyek öregedésből, sérülésből vagy antibiotikum-mint a tetraciklin-expozícióból erednek, vagy akár túlzott fluoridbevitelből a fogképződés során. Mivel az Extrinsic foltok jelennek meg a fogak felületén, mivel az italok, mint a kávé, tea, vörösbor, élelmiszerek és dohány.

A fog elszíneződésének/ festésének okai:-

Kor-a fogszín és az életkor közötti kölcsönös kapcsolat. Idővel, a fogak hajlamosak sötétedik kopás, könny és felhalmozódása foltok. További információ: www.ionic-white.hu

 • Genetika: a fogak áttetszősége és vékonysága a korral kifejezettebb. Az átlátszatlan és vastag fogak jobban reagálnak a fogfehérítésre. Míg a vékonyabb és áttetszőbb fogakat a fehérítés semmilyen formájával nem lehet korrigálni.
 • Étkezési szokások: a szokásos fogyasztása vörösbor, kávé, tea, cola, sárgarépa, narancs okoz foltos idővel. Emellett a citrusfélék és az ecet hozzájárulnak a zománc erózióhoz.
 • Gyógyszerek és vegyi anyagok: az antibiotikumok, mint a tetraciklin és az antihisztaminok, mint a Benadryl, fogelszíneződést okoztak a fogképződés során, amit gyakorlatilag nem lehet eltávolítani.
 • Trauma: esések és esküdtszékek eredményezhetnek repedések vagy törött fog, amely összegyűjti törmelék és foltok.
 • Rossz fogászati higiénia: ha a pestist nem megfelelő fogmosással vagy megfelelő fogselyemmel távolítjuk el, az fogszuvasodást okozhat.

ionic white - fórum

Elsősorban, az első dolog, amit az emberek leginkább észrevesznek a kinézetükről … egy fehérebb és fényesebb mosoly, ami felvillanyozza az arcukat! Természetes impulzussal érezni lehet A sugárzásának hatását. Az a bizonyos mosoly! Valószínűleg, ezért a férfiak és a nők egyaránt, az élet minden területén, fontolgatják a fogfehérítést … hogy javítsák a mosolyukat és a kinézetüket. Miután a fogak fehérített szakmailag, nem csak-nem egy lehetőség mindenki számára, ez is nem megfizethető. Miért nem veszi ezt a természetes megközelítés segítségével ezek közül a hazai jogorvoslati költséghatékony, több látható eredmények-Ez a természetes választás a fogfehérítés? További információ itt: www.ionic-white.hu

gyógyszertár Ionic White rendelkezésre állás, csalás

Otthoni jogorvoslati fehéríti a fogak:-

Szódabikarbóna sok célra, még a fogfehérítés. Mivel biztonságos használni, ez is jól működik. Használja egyedül egy nedves fogmosás vagy keverjük fogkrém semlegesíteni a sós íz.

A hidrogén-peroxid olcsó és biztonságos öblögetni, de ne nyeld le. Bár csípő és égő érzést ad, megtisztítja és fehéríti a fogaidat. Másik lehetőségként vattát márthat az oldatba, majd óvatosan dörzsölheti a fogához, majd öblítse le vízzel.

 • Eper: az emberek nem tudják, hogy az eper tartalmaz természetes fogfehérítés tulajdonságait, valamint a magok, jó a tisztítás. Lehet dörzsölni a fogak, vagy péppé kell használni. Az eper tartalmaz cukrot és savakat.
 • Fahamu: kálium-hidroxidból álló keményfa hamu, fehéríti a fogait, így fehéríti őket. Apró kristályok vannak benne, amik lekaparják a pestist, majd megtisztítják. Csak legyen óvatos, ne használja túl gyakran, mint a fa hamu nem súrolja le a fogzománc is. Tudod használni egy fogkefe, vagy akár keverjük egy kis mennyiségű fogkrém.
 • Házi készítésű fogkrém: szódabikarbóna, hidrogén-peroxid, só és egy kis fogkrém keverjük össze őket házi készítésű fogkrémmel, hogy kifehéredjenek a fogaid. Dörzsölje egy diófa kérgét a fogára, mert segít eltávolítani az összes foltot. Mosson fogat éjjel almabor ecettel-ez egy figyelemre méltó otthoni orvosság. További információ itt: www.ionic-white.hu