Miért Lábujj Köröm Gomba Szóval Nehéz Kezelni? Onycosolve

nail with fungusKöröm gomba egy csúnya, néha fájdalmas állapot, ami sújtja Amerikaiak milliói.

Gyakoribb a lábujj körmeit, mint a körmeit, ez az állapot a közismerten nehéz kezelni. A következő cikk bemutatja az ok, miért ez a helyzet, amit az orvosok használni a leggyakrabban felszámolása a fertőzés. https://mprdg.com/onycosolve-velemenyek/

A gomba egy élő szervezet, ugyanúgy, mint a baktériumok, vírusok, paraziták, növények, vagy állatok. Számos faj, formái gomba, egy nagy (mint a gomba), egy mikroszkopikus méretű. A mikroszkopikus faj a gomba az is, hogy támadják az emberi test, használni, mint egy állványról, hogy éljetek. Fertőzés, gomba látható, a tüdőben, a bőr, valamint számos nyílást (például a száját, genitális régióban). Míg általában nem életveszélyes a viszonylag egészséges embereknek, gombás fertőzések bosszúságot okozhat számos probléma azonnali emberek keresik a gyors megkönnyebbülés. Talán a leggyakoribb helye a gombás fertőzés található, a bőr, amely szintén magában foglalj a a körmök. A bőr gombás fertőzés nagyon sok közös nevét, attól függően, hogy a hely, beleértve a ‘péter’, ‘jock viszket”, “lábgombásodás’. Bőr gomba virágzik a test, ahol a környezet meleg, nedves, ezért a láb, a nemi szervek területén, úgy tűnik, fejleszteni fertőzések könnyebben. Láb gombás továbbított, vagy “bekapott”, nedves területeken, mint a zuhanyzók, öltözők, valamint egyéb nyilvános helyek, ahol mezítláb van. Több különböző faj a gomba nem tud betörni a láb, beleértve a penészek, élesztők. Azonban a leggyakoribb faj a gomba, ami behatol a láb, úgynevezett dermatophyte. Onycosolve  Ez a faj okozza a köröm fertőzés leggyakrabban.toenails with fungus

Köröm lett fertőzött, amikor a bőr gomba kihasználja egy kis repedés, vagy törés a köröm szövet, behatol a bőr felületén pihen alatta a köröm. A gomba használja a köröm felett, mint egy állványról él, virágzik, az anyag, a bőr alatt. Végül, mert a köröm lesz lazítani, elszíneződött, megvastagodott, torz, mint a bőr, a köröm felülete válik részben elpusztította a fertőzés. A fertőzés teremt köröm törmelék, hogy látható, külsőleg, mint omlós anyag kilépés a végét a köröm.

Miért van az, hogy ez a fertőzés nehéz kezelni?

Lábgomba-fertőzés könnyen kezelésére külsőleg, krémek, valamint a köröm gomba ugyanaz a szervezet. Miért lenne nehezebb kezelni, ha ez a köröm? A válasz abban rejlik, hogy a természet, a köröm is. A Onycosolve körmök kemény, préselt lemezek szövet áll a keratin. Ez az anyag általában nem hatolnak át a víz, a penetráció képességeit gyógyszer helyileg alkalmazott, hogy a köröm, rendszerint szegény, anélkül, hogy egy speciális készítmény. Még akkor is, ha a gyógyszer képes áthatolni ezen a köröm, mert a köröm, sűrűbb, mint a bőr, a végén koncentrációja a gyógyszer elérte a undersurface a köröm valószínűleg meglehetősen alacsony, így sokkal kevésbé hatékony. Mivel a gomba él, ki a bőr alatt, a köröm, a gyógyszert el kell érnie a bőr elég koncentráció megölni le, egy olyan környezetben, amely a leginkább kedvező, hogy ez hazai pálya, hogy úgy mondjam. A legtöbb az összes lokális gombaellenes gyógyszerek, nem rendelkeznek ezzel a képességgel, ahogy van, vagy szegény penetráció a gyógyszer miatt a krémet, vagy oldatot-alapú formula, vagy a hatóanyaga nem aktív, vagy koncentrált ahhoz, szemben a több rögzült köröm gomba. Sok szőttes terápiákat dolgoztak ki erre reagálva nehezen bánik a természettel. Ezek közé tartozik a teafa olaj, Vicks, tik-tak, ecet felszívja, valamint sokan mások is. Sajnos ezek közül egyik sem igaz demonstratable gombaölő tulajdonságokkal, de nem bizonyított tudományosan megölni köröm gomba. Néhány ezek a kezelések is pirul el törmelék, vagy törölje felületi elszíneződés, ezért sokan tévesen azt hiszem, a gomba gyógyítható, ha a változás csak felszínes, valamint a gomba továbbra is fennáll. Továbbá nem minden köröm elszíneződés annak köszönhető, hogy gomba, de ezek a felületi kezelések néha egyértelmű a köröm elszíneződés, ami az anekdotikus pletyka, hogy működnek a ‘gomba’.

Orvosi kezelés a köröm gomba lehetséges, de több benne, mint a kezelés más alapvető nem-életveszélyes fertőzések a bőr.

Nyilvánvaló, hogy a leghatékonyabb módja annak, hogy kézbesítse azt a gyógyszert, ami a bőr alatta a köröm, hogy megkerülje a köröm teljesen, majd küldje el a gyógyszer keresztül a véráramba, hogy írja be a bőr felszíne alatt. Ez megtörtént azáltal, hogy egy pirulát, amely feloldódik a gyomorban, majd bekerül a véráramba. Két gyógyszer jelenleg rendelkezésre erre a célra, egy használják gyakrabban, mivel a gyógyszer kölcsönhatás kérdések a másik. A kezelést folytatni kell, három hónappal a fertőzés lehet hatékonyan felszámolták, illetve további hat-kilenc hónapban, míg az elpusztult köröm nő, messze van ahhoz, hogy az új, nem-fertőzött köröm komponál a teljes köröm hossza. Sajnos, ezt a gyógyszert, ritkán okozhat májkárosodást, el kell kerülni a májbetegeknél, azok, akik bizonyos gyógyszerek, hogy lebontják, a máj hasonlóképpen, vagy azok más egészségügyi problémák, mint a vesebetegség.

Új generáció a lokális gyógyszeres kezelés alakult ki, hogy a cím az kell, hogy cserélje ki a belső gyógyszeres kezelés, különösen azok számára, akik nem bírja. Ezek a lokális megoldások speciális olaj alapú készítmények segíteni küldjön a gyógyszert, a körömlemez. Kapható verzió már elérhető egy ideje, néhány over-the-counter-változatot fejlesztettek ki, amelyek által forgalmazott orvosok, elsősorban ortopéd szakorvosok. A legnépszerűbb ezek a márkák neve Formula-3. Az a véleményem, hogy ez a szerző, ezt a gyógyszert, úgy tűnik, hogy több klinikailag hatékony, mint a vényköteles lokális gyógyszeres kezelés alapján nyolc év általában sikertelen használata, valamint a Formula-3-ban használják a gyakorlatban ez az oka. Együtt, ezek a helyi kezelés sokkal kevésbé hatékony, mint a belgyógyászat, de sokkal biztonságosabb a használata. Huzamosabb ideig tartó használat szükséges, hogy elpusztítsa a gomba, amely hat hónap vagy egy év, attól függően, hogy az arány a köröm növekedését, valamint a fertőzés súlyosságát. Onycosolve  Még egyszer, ez az a képessége, hogy a gyógyszer elérni a bőr alatta a köröm. Ezek a helyi kezelés jobb, mint a bolti krémek, víz-alapú megoldásokat, amelyek alapvetően a csak ellenőrzés gomba a bőrt, ráncok körül a köröm. Ők nem működik olyan jól, mint a belső, gyógyszeres kezelés, amely még mindig nem száz százalékban hatékony, de még mindig megköveteli a három hónapos kezelés. Mindez annak köszönhető, hogy a szívós természet, a köröm gomba tekintve a szembenállást, a bőr alatt, a köröm, a relatív menedéket a vastag körömlemez biztosít.

foot with fungusTalán egy nap a gyógyszeripar dolgoz ki, több hatékony gyógyszert használja a köröm gomba. Sajnos, amellett, hogy a nehézség, hogy a jelenlegi gyógyszeres van megölni a gomba okozza lábujj köröm fertőzés, a megfigyeléses elmélet, hogy néhány szöget lehet, hogy egyszerűen csak több apt fejlődő köröm gombás fertőzés mások fölött, valamint az általános nyomasztó jelenléte a gombát, ebben a környezetben vezet a lehetősége, hogy a lábujj köröm gombás fertőzés kiújul. Lépéseket lehet tenni annak megakadályozására, hogy ez a fertőzés a gyökér a köröm újra, de ez megköveteli a rendszeres éberség.