Orrplasztika – Tudom, Hogy Az Orrod

rhinoplasty Hogy hívják a “orrplasztika”, “orr átalakítása”, vagy “orra finomítás”, ezek közül a leggyakrabban használt kifejezések leírására az egyik kedvenc műveletek:

Orrplasztika.

A betegek túlnyomó többsége, hogy látom, az orrplasztika kifejezetten arra törekszik, hogy javítsa a megjelenését az orrát, ami tényleg a téma ezt a cikket. Fontos megérteni azonban, hogy egy, az orr számos funkciója van a folyosón, levegő, légzés, valamint, hogy ez a funkció is jobb során orrplasztika, pl. rögzítésével orrsövényferdülését.

A sok okokból, az emberek jönnek, hogy engem keres orr átalakítása, a leggyakoribb, hogy távolítsa el a “púp” a hídon, az orr, hogy változtatni az alakját, valamint meghatározása az orra hegyét, hogy emelje fel a az orra hegyét, ha ez a “fiú”, vagy csak azért, hogy csökkentse a méret nagy, de egyébként kellemes megjelenő orrát. A legtöbb esetben ezek a problémák csak egy tükörkép, egy ember a természeti adottságok, de ők is egy eredménye, korábbi sérülés, vagy születési rendellenesség.

Az orr egy nagyon bonyolult anatómiai szerkezetét, illetve kell, hogy maradjon békében az arányok, az arc. Orra van, hogy úgy néz ki, csodálatos egy ember arca lehet, hogy szörnyen nézel ki, egy másik, attól függően, hogy a teljes arc arányait. Orrplasztika gyakran úgy írják le, mint egy “műtét milliméter”, hiszen még a kisebb változtatások eredményeként a drámai változások megjelenése, valamint a funkciót. Ahogy az orrát, úgy tűnik, attól függ, hogy a kölcsönhatás között sok szerkezetek:

  1.  Az orr-csontok: a nehéz része az orr, hogy tulajdonít az arcod
  2.  A felső, mind az alsó oldalsó inakkal: a határozott, de rugalmas alsó 2/3-a az orrát
  3.  A septum: a belső porc az orrát, hogy osszuk el úgy a jobb, mind a bal orrlyuk
  4.  A bőr, zsír: a, amely az orrod van, hogy elég vékony, hogy felfedje az alakja az orrát, de elég vastag ahhoz, hogy tompítsa éles szögből, szélek

Bármely vagy az összes ezek a struktúrák szükség lehet díszítve, borotvált, költözött, varrt, eltávolították vagy hozzá, hogy elérjék az egyéni célokat.

A legfontosabb kihívások, plasztikai sebészek, hogy képes legyen meghatározni, hogy mi az egyéni célokat a beteg, meghatározni, ha ezek a célok reális, elérhető, meghatározni, hogy mi sebészeti szükséges lépést elérni ezeket a célokat, anélkül, hogy veszélyeztetné a funkció az orrát, majd a művelet elvégzésére, mint a tervezett. Mivel a külső orr, áll, csont, porc, puha szövet, sok változó részt vesz az általános megjelenését, az orr, ez az orrplasztika az a gondolat, hogy az egyik legnagyobb kihívást jelentő műveletek a kozmetikai sebészet.

Amikor van szó, hogy egy orrplasztika ténylegesen végzett, több száz kisebb módosítások, technikák.

nose measure

Minden sebész lesz más a technikák, készségek, hogy ő fogja használni, hogy végezze el a műtétet, de a teljes technikát lehet egyszerűsíteni a két fő megközelítés: zárt vagy nyitott. Zárt orrplasztika megközelítés, ahol az egész műtétet belülről az orrát, anélkül, hogy elhagyná minden látható külső hegek. Nyitott orrplasztika egy olyan módszer, ahol a porc szerkezete az orra kitéve azáltal, hogy a metszést át az alsó, az orr, a columella (a része az orr, ami elválasztja a két orrlyuk az alján). Én személy szerint inkább a zárt orrplasztika, mivel nem hagy látható heg, azt hiszem, ez biztosítja a gyorsabb gyógyulás ideje kevesebb, duzzanat. Azonban nagyon bonyolult ügyek, a nyitott orrplasztika lehet szükséges.

Maga a műtét érzéstelenítésben, függetlenül attól, hogy az “alkonyat”, érzéstelenítés, fény, nyugtatás, valamint az orrát, amíg a gyógyszeres, vagy altatásban, ahol teljesen alszik az egész művelet. Az egész művelet általában 1-2 órát, majd menj haza a műtét után egy műanyag sínt az orrát, esetleg a csomagolás belülről az orrát.

A műtét után, persze, nyilván lesz néhány kellemetlen érzés több napig, de a fájdalom gyógyszeres kezelés segít enyhíteni. Meg kell várni, zúzódások, az orr, a szem körül, valamint a duzzanat, az orr. A sérülés általában elmúlt 1-2 hétben, amíg a gyulladás körülbelül három hónapig teljesen eloszlatni. Miután a sín jön le, 1-2 hét alatt, észre fogod venni, fokozatos változásokat előforduló, hogy az új orr, a következő néhány hónapot, amíg a bőr végre megfelel az új méretek az orrát.

Ezért hívjuk fel a plasztikai sebész azonnal, hogy a menetrend a konzultáció?

nose jobCsak akkor, ha már sokat gondolkodtam azon, hogy mit akarok, miért. A legjobb jelöltek orrplasztika olyan emberek, akik reális elvárás lehet kommunikálni, a vágyaikat, hogy a sebész. Egy orrplasztika lehet egy életet megváltoztató esemény azáltal, hogy javult az önbecsülés, a megnövekedett önbizalom, felszabadító, hogy a folyamatosan azt érzem, hogy öntudatosak az orrát. Amíg fizikailag, érzelmileg, lelkileg érett, orrplasztika, hogy 16 vagy 60.

Megjegyzés:

Néhány te olvasod ezt a cikket, lehet, hogy meglepett, hogy tudja, hogy a legkorábbi feljegyzett orrplasztika műtét valójában fejlett, az ősi Indiában mintegy 2600 évvel ezelőtt, Sushruta. Az orr már a “szerv a tekintetben, hogy” sok kultúrában, ezért gyakran volt kitéve csonkítás, mint büntetést, a különböző bűncselekmények az ősi Indiában. A szöveg, Sushruta Samhita, Sushruta részletek az eljárás, hogy volt általánosan használt rekonstruálni egy orr segítségével bőre a homlokán, azt az elvet, hogy mindig használják, hogy ezen a napon!