Pénisz Bővítés – Mennyire Titan Gel nagyon?

A pénisz mérete, amit a legtöbb férfi kell figyelembe venni. A férfiak, Titan Gel akik úgy érzik, hogy nem mérték fel aggódnia, hogy ez sokkal több, mint sok nő észre. Az elméjük gyötörték, nyugtalan gondolatait, amelyben a nők alszanak együtt nevetni a barátnők a nap után. Másrészt, azok a férfiak, akiket nyolc hüvelyk vagy inkább hajlik arra, hogy úgy érzi, önelégült. Ők biztos, hogy a hódítások összehasonlítani, hogy egy nagy uborka, amikor beszélgetni a lányok több, mint a kávé. Azonban ez a méret egy férfi tagja, amely jelentős?

Az igazság az, hogy egyes nők inkább egy nagy, kövér az első alkalom, hogy az új szerető kap meztelen előttük, csak, mint egy jó szám, a férfiak a nagy melleket. Ez kellemes a szemnek, a kilátás élvezi egy nagy pénisz lehet elég bekapcsolni. Ez miért van egy hatalmas piac tizenkét hüvelykes vibrátorok egy erős heveder.

A preferencia egy nagy pénisz talán ösztönös, a folyamat része, hogy a természetes szelekció.

Titan Gel-vélemények

Sokan úgy gondolják, hogy egy nagyobb pénisz elindít egy nő ráébred az ember, hogy ki a tulajdonosa, mint a termékenyebb. Ez természetesen növeli a valószínűsége, hogy a szex vele.

Mérete úgy tűnik, hogy számít, hogy a férfiak, mind a nők egyaránt. Csak megfigyelni az emberek költekezési szokások találni. Azok, akik megengedhetik maguknak, mint kiválasztani a Titan Gel legnagyobb, a legtöbb kényelmes kanapé, a king-size ággyal, az öt hálószobás ház, a hatalmas síkképernyős TV-ben, vagy a tágas autó, a tárolási kapacitás. Egy olyan társadalomban élünk, hogy érti nagyobb, mint a jobb. Ezért érthető, hogy a nők is inkább nagyobb péniszt. De a statisztika alátámasztja ezt a teóriát?

Egy felmérés nyolc száz nők több mint tizennyolc azt mutatták, hogy mindössze hét százaléka nő lenne elégedett egy pénisz átlagos mérete (öt hüvelyk). Azonban, nyolcvan-két százalék a nők elvárják, hogy egy pénisz, ami kielégíti őket (hat hüvelyk hosszú, öt hüvelyk kerülete). Egy figyelemre méltó, tizenegy százaléka nő azt állította, hogy csak a pénisz, a fenti átlagos méretű, vagy nagyobb lenne, kérem őket.

A statisztikák azt mutatják, hogy a méret fontos, hogy a nők többsége, de legalább kétszer olyan fontos, hogy férfiak. Az emberek használják a fallosz a történelem során, mint egy szimbólum, az erőt. Talán ez azért van, mert a férfiak kissé megszállottja a farkuk. Ha úgy érzik, hogy nem méri fel, akkor köti, hogy úgy érzi, nagyon bizonytalan.

Tény, hogy egy ember lehet, hogy jóképű, fizikailag alkalmas, sikeres, gazdag, a bájos – de ha úgy érzi, hogy a tagállamok nem méri fel, hogy a többi érdemi, akkor nem fog annyi önbizalma, mint egy csúnya kudarc egy mamut tizenkét hüvelyk.

Valóban egy ember, egy átlagos méretű pénisz mindig nyugtalanít.

Nem számít, mennyire kifinomult a szexuális technika, vagy, hogy milyen gyakran a szerető azt mondja neki, hogy ez nem fontos.

Mielőtt azonban elhamarkodottan dönteni, hogy egy pénisz implantátum holnap is, lehet, hogy adni az ügyet további vizsgálat. Ha egy nő szeret téged, akkor ő fogja elfogadni a tökéletlenséget, mint te. Sok nő, mint látni, hogy erősen meghatározott Titan Gel hasi izmok egy ember, vagy feszes fenék. Azonban nem túl sok nő sétál egy ember, akinek a fizikuma hasonlít egy edzett atléta. Ezzel szemben milyen gyakran látott már egy csinos nő, kéz a kézben, egy személy, aki egy kis pocak? Láttam már több tudom számolni, hányszor. Magától értetődik, hogy ugyanez a szabály érvényes, hogy a pénisz mérete. Ha volt olyan jelentős, mint a legtöbb férfi azt hiszi, sok magányos ember van a világon.

Továbbá

Titan Gel-ellenjavallatokA legtöbb idegvégződés a hüvelyben, amelyek öröm a szex során hazugság, közel a bejárathoz. Más szóval, kivéve, ha a tag akkora, mint egy hernyó, akkor képesnek kell lennie arra, Titan Gel hogy kielégítse a társad az ágyban. Persze segít, ha a megfelelő technikát.

Ez elég közhelyes, de tényleg van némi igazság, hogy a régi közmondás, miszerint “nem a méret a fontos, hanem az, hogy mit kezdesz vele.” Néhány férfi a hibát, hogy azt hiszik, hogy azért, mert van egy nagy pénisz automatikusan nem lesz képes kielégíteni a partnerét. Az ilyen ember nagyon téved. Egy férfi pénisze olyan hosszú, mint egy kisgyerek karját, de ha a módszer rossz, soha nem fog hozni egy nő orgazmusa.

Azonban egy ember, egy szerény négy hüvelyk hozhat óra öröm, hogy egy nő. Csak annyit kell tudnia, hogy stimulálja a csiklót, vagy a G-pont, mivel még nagyon kicsi a pénisze nehézkes lehet, hogy egy nő, aki nem megfelelően felkeltette. A megfelelő technika, amit csak a tapasztalatokból. Stand up komikus/színész Eddie Murphy azt mondta, ez a legjobb során a Nyers teljesítmény, hogy “Ha tudod, hogy egy nő wooooooooo akkor valamit jól csinálsz.”

Valóban, sok minden sokkal jelentősebb, hogy a nő, mint a méret a férfi péniszét. A nők többsége jobban érdekli tényezők, mint például, hogy hát a társa bánik vele, az erejét, az érzelmi kapcsolat, mint a méret a csomag. Ha férfiakról van szó intelligencia, kedvesség, jól néz ki, sőt, vagyon vagy magasabb egy nő a fontossági listáján, mint egy nagy pénisz, annak ellenére, hogy milyen emberek gondolják.

Szóval itt van ez a méret a tag nem fontos. Majd egyszer, talán. Mint a legtöbb dolog, a jelentősége az ember Titan Gel pénisz mérete is egy vélemény. A végén, csak olyan jelentős, mint érzékeli.