Prosztata Problémák – Mi Okozza A Prosztata?

Prosztata – egy létfontosságú szervet, amely gyakran nevezik a második ember szívét.

prostate ribbon

Gyulladás, a prosztata, a leggyakoribb pedig nagyon gyakori urológiai betegség, amely gyakran kerül sor rejtett vezet megsértése szexuális funkció, spermatogenesis, ez a folyamat kialakulását a herék a hím csírasejtek. Néhány beszámoló, egy prosztata szenvedni körülbelül 70% – a, a férfiak 40 éves.

Prosztatagyulladás egyik leggyakoribb betegségek, a nemi szervek a férfi. Gyakran alakul ki párhuzamosan vesiculitis, azaz a gyulladás meghatározó hólyagok. Vezetők, a tudás munkavállalók, ült egész nap irodában, illetve más emberek ülő foglalkozások, vagy tárgy prosztata gyakrabban, mint az emberek, akik folyamatosan mozgásban van.

Prosztata gyakran azért fordul elő, mert az egyes, a szexuális élet.

Is, mert a betegség válhat által okozott fertőzés a baktérium, a staphylococcus, streptococcus, E. coli, Pseudomonas aeruginosa, enterococci, sajátos mikro-organizmusok – Chlamydia, Mycobacterium tuberculosis, Trichomonas vaginalis, mycoplasmas, mikroszkopikus gombák, vírusok. A fertőzés gyakran jut a szervezetbe, a húgycső, a kiválasztó csatornák a prosztata.

Mikroflóra a húgycső egy egészséges személy eltérő lehet, anélkül, kóros elváltozásokat.

Gyakran prosztata fordul elő, a férfi után, húgycsőgyulladás, azaz a gyulladás a húgycső. De a jelenléte egy gyulladásos folyamat ügynök nem mindig elégséges feltétel. Fontos, hogy az állam a védekezési mechanizmus, a szervezet, amely legyengíti az alkohol, hypothermia, túlterhelés, illetve egyéb káros hatások. Néha a fertőzés jön, mert az alkalmi szexuális kapcsolatok, a nő lehet, hogy nem látható, hogy a gyulladás a szexuális gömb. A gyakori változás a szexuális partner megsérti a mérleg a mikroorganizmusok pedig az az oka, hogy a fertőzést az ember.

prosateprob

Nemi betegségek, mint például a trichomoniasis, gonorrhea, váltak lassú, mert krónikus prosztatagyulladás, a nem hatékony a kezelés. Trichomonas prosztata szinte lehetetlen kezelni, s gyakran visszatér, mint forrásból a betegség általában mindkét partner.

A baktériumok gyakran elkapta a vér a prosztata egyéb gócok gyulladás, mint a cystitis, proctitis, colitis. Is, az ügynök, hogy a fertőzést a prosztata lehet beírni, a távoli forrásokból, például mandulagyulladás, fogszuvasodás fogát, a beteg fül, orr, tüdő, tápcsatorna, a vese, stb. Gyakran az orvosok nyomon követni a kölcsönhatás. Lépjen kapcsolatba prosztata betegség a vastagbél. Hatékony kezelés, prosztata ilyen esetben megkívánja a felismerés, kezelés opportunista betegségek.

Fejlődés, a gyulladás, a prosztata gyakran függ a komplex helyi hajlamosító tényezők, valamint a jogsértések az anyagcserét, a vérkeringést, a jelenléte, a stagnálás a szervezetben. Ez utóbbi a legfontosabb, gyakran párosul a vascularis patológia, ie, aranyér, visszér, az ondó-kábel, az alsó végtagok. Továbbá, a stagnálás a prosztata hozzájárulnak a krónikus betegségek, mint például ízületi gyulladás, osteochondrosis, patológia, a keringési rendszer, stb.

Az egyik oka a prosztata pangó váladék, vér az ereimben, a prosztata, amely elsősorban kapcsolatos rendellenes szexuális élet, hogy a megszakított közösülés, hiányzik a rendszeresség, a stabilitás, a ritmus, a szexuális élet, szexuális kicsapongások, maszturbáció visszaélés, hosszú távú szexuális önmegtartóztatás, a hibás magömlés miatt stressz során a közösülés, stb. valamint vénás torlódások alakulhatnak állandó ülő munka, munka közben ülő helyzetben, abban az esetben gyakori a székrekedés, az aranyér, a megfázás, az alkohollal való visszaélés.

Hozzájárulnak ahhoz, hogy a megjelenése a prosztata különösen a prosztatarák.

Vas – páratlan szerv, amely egy titkos része a sperma, található, az első alján a medence alatt a húgyhólyag, hogy az urogenitális rekeszizom. A prosztata egy első osztály, a húgycső, ejakulációs csatornák. A formája hasonlít kissé megvastagodott gesztenye vagy az emberi szív.

prostate discussion with doctor

Kiemelve, hogy ez hasonlít az emberi szív, fontos szerepet játszik a prosztata a szervezetben, számos tudósok hívják a második ember szív. Az első rész a prosztata címzettje a szemérem sy, azaz, hogy az elülső fúziós a medencecsont, a hátsó része mellett a ampulla, a végbél, amelyen keresztül lehet szonda a prosztata neki egy masszázs. A felület a rák címzettje az izom, felemelő, hogy a végbélnyílás, amikor meghúzod a végbél, prosztata, az masszírozni.

A prosztata a szövet, amely számos csoportosítva mirigy által elválasztott septa. Foglalja 30 50 lebeny, amely körül kagyló hozzájárul tekerni titkos csatornákon. A keresztirányú mérete a prosztata eléri a 4 cm-es hosszanti egyenlő 3 cm, vastagsága 2 cm tömeg, vas körülbelül 20-25 gramm.

A prosztata három részvények: két oldal – jobb, bal, amelyek egymástól egy sekély barázda, a bejárati részét, amely a földszoros. Vérellátás a prosztata által biztosított számos kis artériás ágak. Beállítások szabályozzák a komplex ideges készülék.